Quantcast
Jessica Alba Verlangt Naar Terugkeer in MCU
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Jessica Alba Verlangt Naar Terugkeer in MCU

Jul 05, 2024 2:47 PM

Jessica Alba heeft onthuld dat ze 'direct' zou instappen om haar rol als Sue Storm te hernemen in de Marvel Cinematic Universe (MCU). Alba speelde eerder Sue Storm, ook bekend als The Invisible Woman, in de 2005 film Fantastic Four en de 2007 sequel Rise of the Silver Surfer. Ondanks haar enthousiasme om terug te keren heeft Marvel Studios haar nog niet benaderd. Alba deelde in een interview met Entertainment Tonight dat ze dol was op haar rol in de Fantastic Four films van Fox en dat die ervaring haar leven veranderde. De reboot van Fantastic Four door Marvel Studios wordt verwacht in 2025, met Vanessa Kirby als de nieuwe Sue Storm.

Waarom zou Jessica Alba haar rol als Sue Storm opnieuw willen spelen?n

Jessica Alba heeft aangegeven dat ze enorm genoten heeft van het spelen van Sue Storm en dat de rol haar leven positief beïnvloedde. Ze beschrijft Sue als een unieke vrouwelijke superheld in de Marvel wereld en zou graag nogmaals in de huid van dit personage kruipen.

De aankomende reboot van Fantastic Four door Marvel Studios zal plaatsvinden in een alternatieve MCU-tijdlijn uit de jaren 1960. Dit opent de deur voor varianten van helden, vergelijkbaar met de introductie van Earth-838’s Illuminati in Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Naast Kirby als Sue Storm, zullen Pedro Pascal als Reed Richards/Mister Fantastic, Ebon Moss-Bachrach als Ben Grimm/The Thing en Joseph Quinn als Johnny Storm/Human Torch te zien zijn. De film staat gepland voor release op 25 juli 2025.Jordan Keats avatar
Geschreven door:

Jordan Keats

Jordan Keats is een voormalige professionele gamer die nu journalist is, wiens competitieve achtergrond hen een uniek perspectief geeft op esports en multiplayer games. Jordans expertise in strategie en spelmechanismen is ongeëvenaard, en biedt lezers diepgaande inzichten.

Lees meer artikelen van: Jordan Keats

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen