Quantcast
John Cena doet onthulling: stopt met WWE na WrestleMania 2025
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

John Cena doet onthulling: stopt met WWE na WrestleMania 2025

Jul 07, 2024 1:26 AM

John Cena heeft zijn pensioen uit WWE aangekondigd en bevestigde dat zijn laatste wedstrijd zal plaatsvinden tijdens Wrestlemania 41 in Las Vegas in 2025. Tijdens het WWE's Money in the Bank evenement in Toronto op 6 juli verraste Cena het publiek met zijn aankondiging, terwijl hij een t-shirt droeg met de tekst "The Last Time is Now." Cena, een 16-voudig World Heavyweight Champion, kondigde zijn afscheidstournee aan en bevestigde dat hij tot eind 2025 door zal gaan met worstelen. Cena zal deelnemen aan shows zoals Royal Rumble, Elimination Chamber en Monday Night Raw, die in 2025 naar Netflix verhuist. Hij benadrukte dat hij ondanks zijn pensioen nauw betrokken zal blijven bij WWE.

Wat betekent John Cena's pensionering voor de toekomst van WWE?n

John Cena's afscheid markeert het einde van een tijdperk binnen WWE. Hij zal echter in een andere rol bij de organisatie betrokken blijven, wat suggereert dat zijn invloed op de sport en de entertainmentwaarde blijft voortbestaan. Zijn pensioen biedt ook kansen voor nieuwe en bestaande worstelaars om door te breken en hun stempel te drukken op WWE.

John Cena is een van de meest iconische figuren binnen WWE. Hij begon zijn carrière in 1999 en maakte een snelle opmars tot supersterrendom. Cena is buiten de ring ook bekend geworden als acteur in films zoals "The Marine" en "Trainwreck," en hij speelt de hoofdrol in de populaire serie "Peacemaker" op HBO Max. Zijn uitgebreide carrière heeft miljoenen fans over de hele wereld geïnspireerd.Samira Khan avatar
Geschreven door:

Samira Khan

Samira Khan is een verhalenenthousiast met een scherp oog voor storytelling in spellen. Haar literaire benadering van gamekritiek onderzoekt thema's, karakterontwikkeling en plotstructuur, waardoor ze een aanhang krijgt onder gamers die de kunst van het vertellen waarderen.

Lees meer artikelen van: Samira Khan

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen