Quantcast
John Cena gaat met pensioen: laatste WWE-wedstrijd gepland voor WrestleMania 41
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

John Cena gaat met pensioen: laatste WWE-wedstrijd gepland voor WrestleMania 41

Jul 07, 2024 1:26 AM

John Cena, de 16-voudige World Heavyweight Champion, heeft aangekondigd dat hij zal terugtreden uit de WWE na zijn laatste wedstrijd op WrestleMania 41 in 2025 in Las Vegas. Tijdens het WWE Money in the Bank-evenement in Toronto, vertelde Cena in een verrassingsoptreden dat dit zijn afscheidstournee zal zijn. Met een shirt waarop "The Last Time is Now" stond, dankte Cena speciaal zijn Canadese fans voor hun onophoudelijke steun. Hij bevestigde ook dat hij op andere evenementen zal vechten op weg naar WrestleMania 41, zoals de Royal Rumble en Elimination Chamber. Cena beloofde meer details te delen tijdens de persconferentie na Money in the Bank.

Waarom kondigde John Cena zijn pensioen aan tijdens het Money in the Bank-evenement in Toronto?

John Cena koos ervoor om zijn pensioen aan te kondigen tijdens het Money in the Bank-evenement in Toronto om zijn Canadese fans te bedanken voor hun voortdurende steun door de jaren heen.

WWE, oftewel World Wrestling Entertainment, is de grootste professionele worstelorganisatie ter wereld. WrestleMania is het grootste jaarlijkse evenement van WWE, waar veel legendarische momenten en wedstrijden hebben plaatsgevonden. John Cena, die zijn carrière in WWE begon in 2002, groeide uit tot een van de meest herkenbare en geliefde worstelaars in de geschiedenis van de sport. Zijn aanstaande pensioen markeert het einde van een tijdperk voor veel WWE-fans.Casey Loh avatar
Geschreven door:

Casey Loh

Casey Loh is een technisch onderlegde schrijver die gespecialiseerd is in de kruising van gaming en technologie. Met een achtergrond in informatica brengt Casey een technische blik op haar recensies, waarbij ze de ins en outs van game engines, grafische technieken en AI-innovatie uiteenzet.

Lees meer artikelen van: Casey Loh

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen