Quantcast
Joseph Quinn uit Stranger Things Perfectioneert de Catchphrase van Johnny Storm
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Joseph Quinn uit Stranger Things Perfectioneert de Catchphrase van Johnny Storm

Jul 02, 2024 11:30 AM

Joseph Quinn, bekend van Stranger Things, bereidt zich intensief voor op zijn rol als Johnny Storm in de aankomende Fantastic Four-film. In een interview op de Happy Sad Confused Podcast onthulde Quinn dat hij veel tijd heeft besteed aan het oefenen van de iconische catchphrase "Flame on". Dit is de zin die Johnny Storm gebruikt voordat hij transformeert in The Human Torch. Quinn zal zijn vaardigheden vanaf 29 juli 2024 in de praktijk brengen wanneer de opnames van start gaan. Uniek aan deze versie van Fantastic Four is dat de film zich niet afspeelt in het heden, maar in de jaren '60, en ditmaal ook niet in de hoofd MCU-tijdlijn.

Naast Quinn bestaat de hoofdcast uit Pedro Pascal als Reed Richards, Vanessa Kirby als Sue Storm en Ebon Moss-Bachrach als The Thing. De film staat gepland voor release op 25 juli 2025 en bevat tevens sterren zoals John Malkovich, Ralph Ineson, Paul Walter Hauser en Natasha Lyonne in ondersteunende rollen.

Waarom speelt de nieuwe Fantastic Four-film zich af in de jaren 60?n

De filmmakers hebben gekozen voor een periode-stuk om het verhaal een unieke setting en sfeer te geven, wat afwijkt van de gebruikelijke moderne tijdlijn van de meeste MCU-films. Dit kan ook helpen om de personages en verhaallijnen los te maken van bestaande MCU-verhaallijnen, waardoor er meer creatieve vrijheid is.

The Fantastic Four is een van de oudste en meest iconische teams van Marvel, voor het eerst geïntroduceerd in 1961. Hun verhalen richten zich vaak op familie, avontuur en wetenschappelijke ontdekkingen. Hun komst naar de Marvel Cinematic Universe wordt met veel verwachting tegemoet gezien, vooral gezien hun invloedrijke rol in de stripgeschiedenis van Marvel.Samira Khan avatar
Geschreven door:

Samira Khan

Samira Khan is een verhalenenthousiast met een scherp oog voor storytelling in spellen. Haar literaire benadering van gamekritiek onderzoekt thema's, karakterontwikkeling en plotstructuur, waardoor ze een aanhang krijgt onder gamers die de kunst van het vertellen waarderen.

Lees meer artikelen van: Samira Khan

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen