Quantcast
Kaiju No. 8 vervolg bevestigd, Seizoen 2 nog onzeker
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Kaiju No. 8 vervolg bevestigd, Seizoen 2 nog onzeker

Jul 02, 2024 11:52 AM

Goed nieuws voor fans van de anime Kaiju No. 8! Na de twaalfde en laatste aflevering van het eerste seizoen is bevestigd dat er een vervolg in de maak is. Hoewel het nog niet duidelijk is of dit een volledig tweede seizoen betreft, is het zeker dat er een nieuw deel aankomt. Koki Uchiyama, bekend van series als My Hero Academia en Jujutsu Kaisen, zal de rol van Gen Narumi, kapitein van de Eerste Divisie, vertolken. Het vervolg zal te zien zijn op Crunchyroll, maar een releasedatum is nog niet bekend. Kaiju No. 8 wist veel kijkers te trekken met zijn unieke benadering van het kaiju-genre.

Wanneer komt het vervolg van Kaiju No. 8 uit?

Er is momenteel geen specifieke releasedatum bekend voor het vervolg van Kaiju No. 8. Houd Crunchyroll in de gaten voor updates.

Kaiju No. 8, gebaseerd op de manga van Naoya Matsumoto, speelt zich af in een wereld waar gigantische monsters, bekend als kaiju, regelmatig steden aanvallen. Het verhaal volgt Kafka Hibino, die dankzij een mysterieuze parasiet de vaardigheid krijgt om zelf in een kaiju te veranderen. Met deze krachten sluit hij zich aan bij de Japan Defence Force om tegen de monsters te vechten en doet hij zijn best om zijn geheim verborgen te houden. De anime heeft veel lof ontvangen voor zijn mix van actie, humor en spannende verhaallijnen.Jordan Keats avatar
Geschreven door:

Jordan Keats

Jordan Keats is een voormalige professionele gamer die nu journalist is, wiens competitieve achtergrond hen een uniek perspectief geeft op esports en multiplayer games. Jordans expertise in strategie en spelmechanismen is ongeëvenaard, en biedt lezers diepgaande inzichten.

Lees meer artikelen van: Jordan Keats

Volg ons


Login or register to join the conversation
Sephiroth Sephiroth commented on: 2024-07-02 12:18:02
Kaiju No. 8’s sequel announcement is a fantastic surprise It's going to be awesome seeing how Gen Narumi's character brings a fresh dynamic to the mix; I just hope we don't have to wait too long for a release date drop.
Miss Peachy Miss Peachy commented on: 2024-07-02 12:12:02
It's exciting to hear that Kaiju No. 8 is getting a sequel anime Koki Uchiyamam joining the cast is definitely a plus, and I'm eager to see how Gen Narumi's character shapes up when it drops on Crunchyroll.
Mr. Bison Mr. Bison commented on: 2024-07-02 12:06:02
Kaiju No. 8's sequel anime announcement adds another exciting layer to the booming kaiju genre, bringing fresh faces and familiar favorites to our screens. With no release date yet, it's a good time to catch up on the first season on Crunchyroll and enjoy the growing wave of kaiju content.
Bekijk meer artikelen