Quantcast
Kevin Feige moest pegging uitleggen aan MCU execs vanwege Deadpool
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Kevin Feige moest pegging uitleggen aan MCU execs vanwege Deadpool

Jul 10, 2024 6:38 PM

Marvel Studios-president Kevin Feige heeft Deadpool in het Marvel Cinematic Universe (MCU) gebracht en moest daarbij enkele collega’s uitleggen wat "pegging" betekent. Deadpool and Wolverine wordt de eerste R-rated film van Disney's MCU. Eerdere films binnen deze reeks, zoals Doctor Strange in the Multiverse of Madness en Guardians of the Galaxy Vol. 3, bevatten al volwassen thema's, maar Deadpool gaat hier nog een stap verder in. De trailers laten zien dat de film net zo grof en gewelddadig zal zijn als de vorige Deadpool-films. Deadpool, gespeeld door Ryan Reynolds, en Wolverine, vertolkt door Hugh Jackman, zullen samen voor de nodige chaos zorgen. Marvel heeft ervoor gekozen om de film R-rated te houden, wat een historische mijlpaal is voor het MCU. De release van Deadpool and Wolverine is op 26 juli 2024.

Wat betekent het dat Deadpool and Wolverine de eerste R-rated film van Disney's MCU is?

Dit betekent dat de film inhoud bevat die niet geschikt is voor kinderen onder de 17 jaar zonder begeleiding van een volwassene. Dit kan grove taal, geweld, seksuele inhoud of een combinatie van deze elementen omvatten. Voor Disney's doorgaans familiegerichte MCU is dit een opmerkelijke stap.

Deadpool werd voor het eerst geïntroduceerd in de Marvel Comics in 1991 en kreeg snel een reputatie vanwege zijn scherpe humor en gewelddadige acties. Hij maakte zijn debuut op het grote scherm in de film X-Men Origins: Wolverine, maar kreeg zijn eigen films met Deadpool (2016) en Deadpool 2 (2018). Deze films werden goed ontvangen vanwege hun unieke toon en hadden ook een R-rating, wat fans van de karakters hoopvol maakt voor de nieuwe film.Samira Khan avatar
Geschreven door:

Samira Khan

Samira Khan is een verhalenenthousiast met een scherp oog voor storytelling in spellen. Haar literaire benadering van gamekritiek onderzoekt thema's, karakterontwikkeling en plotstructuur, waardoor ze een aanhang krijgt onder gamers die de kunst van het vertellen waarderen.

Lees meer artikelen van: Samira Khan

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen