Quantcast
Laatste seizoen van Demon Slayer nu een must-see filmtrilogie
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Laatste seizoen van Demon Slayer nu een must-see filmtrilogie

Jul 01, 2024 10:44 AM

De langverwachte finale van "Demon Slayer" Seizoen 5, ook wel bekend als de Infinity Castle Arc, zal worden uitgebracht als een trilogie van films. Deze trilogie zal wereldwijd worden gedistribueerd door Crunchyroll en Sony Pictures Entertainment. Hoewel er nog geen exacte releasedata zijn aangekondigd, zijn de films wel bevestigd voor een bioscooprelease.

n

Voor fans van "Demon Slayer" is het geen verrassing dat er films worden gemaakt van de anime, aangezien eerdere seizoenen ook al filmadaptaties hebben gekregen. Crunchyroll onthulde een poster en een korte trailer voor de trilogie, waarin protagonist Tanjiro te zien is in het alternatieve dimensie Infinity Castle, beheerst door de kwaadaardige Muzan Kibutsuji. De poster kondigt aan: "De totale oorlog begint."

"Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba" begon in 2019 als een adaptatie van de populaire manga en draait om Tanjiro, wiens familie is uitgemoord door demonen en zijn jongere zus Nezuko in een demon is veranderd. Tanjiro besluit wraak te nemen en wordt een Demon Slayer om de verantwoordelijke demonen te vernietigen. De serie heeft wereldwijd lof ontvangen en wordt beschouwd als een van de beste shonen anime ooit, naast titels als "Naruto" en "Dragon Ball."

Wanneer komen de "Demon Slayer" films uit?

Op dit moment is er nog geen exacte releasedatum bekend voor de films. De releasedata zullen later worden aangekondigd door Crunchyroll en Sony Pictures Entertainment, dus houd deze aankondigingen in de gaten.Casey Loh avatar
Geschreven door:

Casey Loh

Casey Loh is een technisch onderlegde schrijver die gespecialiseerd is in de kruising van gaming en technologie. Met een achtergrond in informatica brengt Casey een technische blik op haar recensies, waarbij ze de ins en outs van game engines, grafische technieken en AI-innovatie uiteenzet.

Lees meer artikelen van: Casey Loh

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen