Quantcast
Legend of Zelda-fan gearresteerd voor dragen van 6-inch Master Sword
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Legend of Zelda-fan gearresteerd voor dragen van 6-inch Master Sword

Jul 03, 2024 12:41 PM

Een man in Warwickshire, Engeland, is veroordeeld tot vier maanden gevangenisstraf voor het openlijk dragen van een replica van de Master Sword, een iconisch wapen uit Nintendo’s The Legend of Zelda-serie. Anthony Bray, 48 jaar oud, werd op 8 juni door CCTV gespot in de stad met het zwaard in zijn hand. De politie arresteerde Bray, die beweerde dat het zwaard een "fidget" was, iets om zijn handen bezig te houden. Ondanks zijn bewering werd hij veroordeeld voor het dragen van een scherp puntig voorwerp dat als wapen gebruikt kon worden en angst bij anderen kon veroorzaken.

Waarom werd Anthony Bray gearresteerd toen hij een replica van de Master Sword droeg?

Anthony Bray werd gearresteerd omdat hij een scherp puntig voorwerp, een replica van de Master Sword, in het openbaar droeg, wat als een wapen beschouwd kon worden en angst bij anderen kon veroorzaken.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is het nieuwste deel in de geliefde Zelda-reeks. De Master Sword, een iconisch wapen binnen deze serie, speelt een cruciale rol in vele avonturen van de held Link. Het oorspronkelijke spel, The Legend of Zelda, debuteerde in 1986 en sindsdien zijn er talloze sequels en spin-offs uitgebracht, waardoor de franchise een van de meest populaire en invloedrijke in de game-industrie is geworden. Spelers herkennen de Master Sword onmiddellijk als een symbool van moed en rechtvaardigheid.Casey Loh avatar
Geschreven door:

Casey Loh

Casey Loh is een technisch onderlegde schrijver die gespecialiseerd is in de kruising van gaming en technologie. Met een achtergrond in informatica brengt Casey een technische blik op haar recensies, waarbij ze de ins en outs van game engines, grafische technieken en AI-innovatie uiteenzet.

Lees meer artikelen van: Casey Loh

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen