Quantcast
LEGO Lek Onthult Jude Laws Schip & Personages in Star Wars
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

LEGO Lek Onthult Jude Laws Schip & Personages in Star Wars

Jul 05, 2024 10:47 AM

Jude Law speelt de hoofdrol in de nieuwe Star Wars-serie "Skeleton Crew," die eind 2024 op Disney+ wordt verwacht. Een LEGO-set onthult nu het ruimteschip "The Onyx Cinder" en de namen van de vijf hoofdpersonen. De set, met 1325 stukjes, komt op 1 augustus uit voor $129.99. De serie is geïnspireerd op Goonies en draait om vier kinderen genaamd Wim, Fern, K8, en Neel. Disney heeft nog geen officiële releasedatum bekendgemaakt, ondanks eerdere vertraagde merchandising en trailers die getoond werden op Star Wars Celebration.

Wat zijn de namen van de hoofdpersonages in Star Wars: Skeleton Crew?

De hoofdpersonages zijn Jod (gespeeld door Jude Law), Wim, Fern, K8, en Neel.

Star Wars: Skeleton Crew speelt zich af in het Star Wars-universum en volgt een groep kinderen op een avontuurlijke reis door de melkweg. De serie, die als inspiratie Goonies heeft, laat zien hoe een jonge generatie overleeft in een universum vol gevaren en mysteries. Het lange ontwikkelingsproces en de hoeveelheid lekkages duiden op de hoge verwachting die fans hebben van deze serie.Alex Riverton avatar
Geschreven door:

Alex Riverton

Alex Riverton is een doorgewinterde journalist met meer dan tien jaar ervaring in de gamingindustrie. Bekend om zijn diepgaande analyses en hands-on previews, heeft Alex een reputatie opgebouwd voor diepgaand commentaar op spelmechanismen en storytelling in videogames.

Lees meer artikelen van: Alex Riverton

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen