Quantcast
Life is Strange-ontwikkelaar stelt nieuw spel uit om Life is Strange te vermijden
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Life is Strange-ontwikkelaar stelt nieuw spel uit om Life is Strange te vermijden

Jun 28, 2024 11:18 AM

Don’t Nod Entertainment heeft de releasedatum van hun nieuwste narratieve avonturengame, Lost Records: Bloom & Rage, uitgesteld van het derde kwartaal van 2024 naar begin 2025. Deze beslissing is genomen om een directe confrontatie met de nieuwe Life is Strange-game te vermijden, die in oktober dit jaar verschijnt. Don’t Nod, de oorspronkelijke ontwikkelaar van de Life is Strange-serie, werkt momenteel aan Lost Records: Bloom & Rage, terwijl Square Enix Deck Nine heeft aangesteld om Life Is Strange: Double Exposure te ontwikkelen. Fans kijken reikhalzend uit naar beide titels, en Don’t Nod wilde zekerstellen dat beide games genoeg ruimte krijgen om te schitteren.

Waarom is de release van Lost Records: Bloom & Rage uitgesteld?n

De release van Lost Records: Bloom & Rage is uitgesteld om te voorkomen dat de game direct concurreert met de nieuwe Life is Strange-game, zodat beide titels voldoende aandacht en waardering krijgen.

Lost Records: Bloom & Rage, aangekondigd tijdens The Game Awards 2023, draait om een groep vrienden die na twintig jaar weer samenkomt om een lang begraven geheim onder ogen te zien. Dit nieuwe avontuur markeert het begin van een nieuw verbonden universum, terwijl Don’t Nod eveneens aan andere projecten werkt. Aan de andere kant zal Life Is Strange: Double Exposure, met in de hoofdrol Max Caulfield uit de originele Life is Strange, op 29 oktober verschijnen voor Xbox, PlayStation en PC.Casey Loh avatar
Geschreven door:

Casey Loh

Casey Loh is een technisch onderlegde schrijver die gespecialiseerd is in de kruising van gaming en technologie. Met een achtergrond in informatica brengt Casey een technische blik op haar recensies, waarbij ze de ins en outs van game engines, grafische technieken en AI-innovatie uiteenzet.

Lees meer artikelen van: Casey Loh

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen