Quantcast
Marvel-serie Agatha All Along onthult schokkende horrorwending
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Marvel-serie Agatha All Along onthult schokkende horrorwending

Jul 04, 2024 10:41 AM

De Marvel Cinematic Universe-spin-off "Agatha All Along" lijkt een echte horrorserie te worden, volgens Brad Winderbaum, hoofd van Marvel Studios TV en streaming. In de officiële Marvel Podcast benadrukte Winderbaum dat de show aanzienlijk enger is dan Agatha's verschijning in "WandaVision" en het ziet Agatha haar krachten proberen terug te krijgen door te zoeken naar andere heksen. Met Kathryn Hahn in de hoofdrol, belooft de serie een mix van spanning en drama te zijn. Daarnaast is "Agatha All Along" ook deels een musical, met liedjes geschreven door Robert Lopez en Kristen Anderson-Lopez. De serie, die op 18 september 2024 op Disney+ verschijnt, speelt ook Patti LuPone, Sasheer Zamata, Debra Jo Rupp en Ali Ahn in belangrijke rollen.

Wanneer verschijnt Agatha All Along op Disney+?

"Agatha All Along" verschijnt op 18 september 2024 op Disney+. Zorg ervoor dat je deze datum in je agenda markeert om geen moment van de horror en muziek te missen!

Agatha Harkness werd voor het eerst geïntroduceerd in "WandaVision," waarin ze een belangrijke rol speelde als de schurk die Wanda's realiteit manipuleerde. Haar personage, gespeeld door Kathryn Hahn, werd al snel geliefd onder fans vanwege haar charismatische en complexe aard. Deze spin-off biedt een diepere duik in haar achtergrond en avonturen als heks, en bouwt voort op de gebeurtenissen uit "WandaVision."Samira Khan avatar
Geschreven door:

Samira Khan

Samira Khan is een verhalenenthousiast met een scherp oog voor storytelling in spellen. Haar literaire benadering van gamekritiek onderzoekt thema's, karakterontwikkeling en plotstructuur, waardoor ze een aanhang krijgt onder gamers die de kunst van het vertellen waarderen.

Lees meer artikelen van: Samira Khan

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen