Quantcast
Metal Gear Solid film script nog in ontwikkeling, onthult producer
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Metal Gear Solid film script nog in ontwikkeling, onthult producer

Jul 01, 2024 10:02 AM

De langverwachte Metal Gear Solid film is nog steeds in ontwikkeling, vier jaar nadat het werd aangekondigd. Ondanks het gebrek aan updates sinds maart 2022, heeft producent Avi Arad bevestigd dat er nog steeds aan het script wordt gewerkt. Oscar Isaac, die oorspronkelijk was gecast als Solid Snake, is niet langer betrokken bij het project. Arad verzekerde fans dat ze verrast en enthousiast zullen zijn over de uiteindelijke film. Jordan Vogt-Roberts, bekend van Kong: Skull Island, is nog steeds aan boord als regisseur. Hij benadrukte de complexiteit van het aanpassen van Hideo Kojima's unieke en idiosyncratische eigenschap.

Wanneer kunnen fans de release van de Metal Gear Solid film verwachten?

Er is nog geen officiële releasedatum bekendgemaakt. De ontwikkeling is gaande en het lijkt erop dat er nog enige tijd nodig is voordat de film voltooid is.

Metal Gear Solid is een populaire stealth-videogame serie ontwikkeld door Hideo Kojima en eigendom van Konami. De serie staat bekend om zijn uitgebreide verhaal, complexe personages en innovatieve stealth-gameplay. De eerste game werd uitgebracht in 1987 en heeft sindsdien verschillende vervolgspellen en spin-offs voortgebracht, waardoor het een van de meest invloedrijke en geliefde franchises in de game-industrie is geworden.Casey Loh avatar
Geschreven door:

Casey Loh

Casey Loh is een technisch onderlegde schrijver die gespecialiseerd is in de kruising van gaming en technologie. Met een achtergrond in informatica brengt Casey een technische blik op haar recensies, waarbij ze de ins en outs van game engines, grafische technieken en AI-innovatie uiteenzet.

Lees meer artikelen van: Casey Loh

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen