Quantcast
Microsoft onthult epische line-up voor Xbox Game Pass in juli 2024
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Microsoft onthult epische line-up voor Xbox Game Pass in juli 2024

Jul 02, 2024 1:17 PM

Microsoft heeft de Xbox Game Pass-line-up voor juli 2024 bekendgemaakt, wat betekent dat abonnees zich mogen verheugen op een aantal spannende nieuwe toevoegingen. Het begint al op 3 juli met Typhoon Studios' Journey to the Savage Planet, die terugkeert naar de Game Pass-bibliotheek. Fair Play Labs' Nickelodeon All-Star Brawl 2 verschijnt ook diezelfde dag op de Game Pass en wordt geprezen voor het oplossen van de problemen van het eerste spel en het toevoegen van nieuwe, spannende elementen. Op 9 juli kunnen gamers genieten van Big Ant Studios' Cricket 24 en Color Gray Games' The Case of the Golden Idol. Vervolgens, op 11 juli, verschijnen Angel Matrix’s Neon White en Awaceb’s Tchia. Magical Delicacy, een nieuw pixel art platformer, verschijnt op 16 juli, samen met de multiplayer co-op game Flock.

Welke nieuwe toevoegingen kunnen we in juli 2024 verwachten op Xbox Game Pass? De nieuwe toevoegingen voor juli 2024 op Xbox Game Pass zijn onder andere Journey to the Savage Planet, Nickelodeon All-Star Brawl 2, Cricket 24, The Case of the Golden Idol, Neon White, Tchia, Magical Delicacy, en Flock.

Journey to the Savage Planet is een actie-avonturenspel dat voor het eerst werd uitgebracht in 2020. Het spel staat bekend om zijn humoristische benadering van verkenning en heeft een unieke comic-stijl. Nickelodeon All-Star Brawl 2 is een platformfighter die geliefde Nickelodeon-personages samenbrengt in spannende gevechten. Tchia, een actie-avonturenspel, biedt spelers een fysiek gestuurde sandbox ervaring in een tropische omgeving. Neon White, een first-person actiegame, combineert elementen van een visuele roman met razendsnelle platformgameplay.Alex Riverton avatar
Geschreven door:

Alex Riverton

Alex Riverton is een doorgewinterde journalist met meer dan tien jaar ervaring in de gamingindustrie. Bekend om zijn diepgaande analyses en hands-on previews, heeft Alex een reputatie opgebouwd voor diepgaand commentaar op spelmechanismen en storytelling in videogames.

Lees meer artikelen van: Alex Riverton

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen