Quantcast
Mike Flanagan en Kate Siegel Leiden Nieuw VHS Beyond Team
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Mike Flanagan en Kate Siegel Leiden Nieuw VHS Beyond Team

Jul 10, 2024 7:18 PM

Shudder heeft de titel, releasedatum en lineup van schrijvers en regisseurs onthuld voor de zevende V/H/S film, getiteld V/H/S Beyond. Deze horror anthologie zal op 4 oktober debuteren op Shudder en bestaat uit zes tapes die horror centraal stellen in een sci-fi-geïnspireerde hel. Bekende namen zoals Mike Flanagan en Kate Siegel werken mee aan dit project. Flanagan, bekend van Doctor Sleep en The Haunting of Hill House, schreef het segment genaamd Stowaway, dat geregisseerd is door Siegel. Een ander segment, Fur Babies, is geschreven en geregisseerd door Justin Long en zijn broer Christian Long.

Andere segmenten in V/H/S Beyond zijn Stork, Live and Let Dive, Dream Girl en een speciale presentatie door Jay Cheel. Het vorige deel, V/H/S/85, was een groot succes op Shudder en AMC+. V/H/S/85 kreeg een score van 7/10 van IGN en werd geprezen om zijn consistentie.

Wat maakt V/H/S Beyond anders dan de eerdere delen in de V/H/S reeks?n

V/H/S Beyond onderscheidt zich door een combinatie van horror en sci-fi-elementen, waardoor een unieke hel-landschap ontstaat. Bovendien bevat dit deel werken van gerenommeerde horror filmmakers zoals Mike Flanagan en Kate Siegel, die regelmatig samenwerken en bekend staan om hun succesvolle horrorprojecten.

De V/H/S-serie begon in 2012 en werd beroemd om zijn found-footage stijl, waarbij verschillende korte horrorverhalen worden gecombineerd in een anthologieformat. Elke film focust op verschillende thema's en stijlen binnen het horrorgenre, wat ervoor zorgt dat de serie altijd fris blijft. Met regisseurs als Mike Flanagan aan boord, belooft V/H/S Beyond een kwalitatieve en enge toevoeging te worden aan de reeks.Samira Khan avatar
Geschreven door:

Samira Khan

Samira Khan is een verhalenenthousiast met een scherp oog voor storytelling in spellen. Haar literaire benadering van gamekritiek onderzoekt thema's, karakterontwikkeling en plotstructuur, waardoor ze een aanhang krijgt onder gamers die de kunst van het vertellen waarderen.

Lees meer artikelen van: Samira Khan

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen