Quantcast
My Hero Academia film komt in oktober 2024 in de Amerikaanse bioscopen
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

My Hero Academia film komt in oktober 2024 in de Amerikaanse bioscopen

Jul 07, 2024 1:31 AM

De aankomende film van My Hero Academia, genaamd You’re Next, gaat op 11 oktober 2024 in Noord-Amerikaanse bioscopen in première. Aangekondigd tijdens de Anime Expo, is My Hero Academia: You’re Next de vierde anime-film van deze mega-populaire superhelden anime. De film speelt zich losjes af na het zesde seizoen van de anime en volgt Izuku Midoriya en zijn vrienden terwijl zij een nieuwe vijand, Dark Might, confronteren. Dark Might's motivatie komt voort uit een misplaatste rechtvaardigheid, waarbij hij gelooft de ware erfgenaam van All Might’s wil te zijn. De release van You’re Next valt samen met de uitzending van het zevende seizoen van My Hero Academia en de laatste hoofdstukken van de manga, die zal eindigen met hoofdstuk 430 op 5 augustus 2024.

Hoe verschilt Dark Might van vorige schurken in My Hero Academia?n

Dark Might verschilt van eerdere schurken in My Hero Academia doordat zijn motivatie voortkomt uit een misplaatst gevoel van rechtvaardigheid. Hij gelooft namelijk dat hij de echte opvolger is van All Might, in tegenstelling tot andere schurken die vaak gedreven worden door macht of wraak.

My Hero Academia is een wereldwijd populaire anime gebaseerd op de manga van Kōhei Horikoshi. De serie startte in 2014 en volgt een samenleving waarin bijna iedereen superkrachten, of 'Quirks,' heeft. De hoofdpersoon, Izuku Midoriya, wordt geboren zonder Quirk, maar krijgt de kans om de krachten van de grootste held, All Might, te erven. De anime en manga onderzoeken thema's zoals vriendschap, moed, en de strijd tussen goed en kwaad.Alex Riverton avatar
Geschreven door:

Alex Riverton

Alex Riverton is een doorgewinterde journalist met meer dan tien jaar ervaring in de gamingindustrie. Bekend om zijn diepgaande analyses en hands-on previews, heeft Alex een reputatie opgebouwd voor diepgaand commentaar op spelmechanismen en storytelling in videogames.

Lees meer artikelen van: Alex Riverton

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen