Quantcast
NBA 2K25: Tatum en Wilson delen cover, verschijnt in september
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

NBA 2K25: Tatum en Wilson delen cover, verschijnt in september

Jul 10, 2024 11:15 AM

NBA 2K25 kondigt met trots aan dat Boston Celtics-ster en 2024 NBA-kampioen Jayson Tatum op de cover zal staan, samen met WNBA-kampioen A’ja Wilson op de speciale All-Star Edition. De game wordt op 6 september 2024 uitgebracht voor PlayStation 4 en 5, Xbox One en Series, Nintendo Switch en PC. NBA-legende Vince Carter zal de cover van de uitgebreide Hall of Fame Edition sieren. NBA 2K25 introduceert voor het eerst een NBA- en WNBA-speler op dezelfde cover, wat een belangrijke mijlpaal markeert voor de vertegenwoordiging van vrouwen in de sport.

Wat zijn de belangrijkste vernieuwingen in NBA 2K25?n

NBA 2K25 belooft de gebruikelijke MyCAREER- en MyTEAM-modi op alle platforms, maar spelers op PS5, Xbox Series X en S en PC krijgen toegang tot extra functies, zoals een zesde era in MyNBA en een meer compacte en interactieve City. Daarnaast is er cross-play beschikbaar op deze platforms.

NBA 2K is de enige grote basketbalsimulatie-franchise en heeft in het verleden te maken gehad met kritiek op de microtransacties en de gedwongen open wereld-elementen. NBA 2K25 lijkt een van deze klachten aan te pakken met een "meer compacte en interactieve stad" voor PS5, Xbox Series en PC-spelers. In onze 6/10 recensie van de vorige game prees IGN de gameplay, maar bekritiseerde het de microtransactie-tactieken.Alex Riverton avatar
Geschreven door:

Alex Riverton

Alex Riverton is een doorgewinterde journalist met meer dan tien jaar ervaring in de gamingindustrie. Bekend om zijn diepgaande analyses en hands-on previews, heeft Alex een reputatie opgebouwd voor diepgaand commentaar op spelmechanismen en storytelling in videogames.

Lees meer artikelen van: Alex Riverton

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen