Quantcast
Nicolas Cages Spider-Noir Serie Onthult Belangrijk Castlid
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Nicolas Cages Spider-Noir Serie Onthult Belangrijk Castlid

Jul 09, 2024 6:10 PM

Amazon MGM Studios en Sony Pictures Television hebben Lamorne Morris gecast voor de rol van Robbie Robertson in de nieuwe serie "Spider-Noir". Deze live-action project, eerder bekend als "Noir", versterkt zijn banden met het Spider-Man universum. Morris is bekend van zijn rollen in "New Girl" en "Fargo", en heeft ook zijn stem geleend aan animatieprojecten zoals "American Dad!" en "The Proud Family: Louder and Prouder". De beschrijving van zijn karakter, een toegewijde journalist in het New York van de jaren 30, benadrukt de uitdagingen van een zwarte professional in die tijd. Nicolas Cage zal opnieuw te zien zijn als Spider-Man Noir, een rol die hij eerder vertolkte in "Spider-Man: Into the Spider-Verse". De serie wordt naar verwachting eerst op MGM+ uitgebracht, gevolgd door een wereldwijde release op Prime Video.

Hoe past Spider-Noir binnen het bredere Spider-Man universum?

"Spider-Noir" maakt deel uit van het Spider-Man universum en volgt de avonturen van een oudere en gefrustreerde privédetective in het New York van de jaren 30. Deze versie van Spider-Man, gespeeld door Nicolas Cage, werd eerst geïntroduceerd in de animatiefilm "Spider-Man: Into the Spider-Verse". In de nieuwe serie zal de focus liggen op zijn poging om zijn oude leven als superheld onder ogen te zien terwijl hij verschillende gevaarlijke opdrachten aanneemt.

In "Spider-Man: Into the Spider-Verse" ontmoetten we voor het eerst Spider-Man Noir, een alternatieve versie van Spider-Man uit een donker en grauw universum. Deze film bracht verschillende versies van Spider-Man samen in een multiversum-avontuur, waarbij elk personage zijn unieke stijl en achtergrond meebracht. Spider-Man Noir werd geprezen om zijn stoere uitstraling en werd een favoriet onder fans, wat uiteindelijk leidde tot de ontwikkeling van deze nieuwe serie.Jordan Keats avatar
Geschreven door:

Jordan Keats

Jordan Keats is een voormalige professionele gamer die nu journalist is, wiens competitieve achtergrond hen een uniek perspectief geeft op esports en multiplayer games. Jordans expertise in strategie en spelmechanismen is ongeëvenaard, en biedt lezers diepgaande inzichten.

Lees meer artikelen van: Jordan Keats

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen