Quantcast
Nieuwe Deadpool trailer onthult eerste blik op Sabretooth
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Nieuwe Deadpool trailer onthult eerste blik op Sabretooth

Jun 28, 2024 1:47 PM

Marvel heeft officieel de superschurk Sabretooth onthuld in de nieuwe trailer van Deadpool & Wolverine. In deze trailer, die te zien is hieronder, zien we Hugh Jackman's Wolverine die erop gebrand is om zijn klauwen in zijn oude rivaal Sabretooth te steken, terwijl Deadpool vanaf de zijlijn aanmoedigt. Sabretooth, gespeeld door Tyler Mane, verscheen voor het eerst in de X-Men films uit 2000 als een handlanger van Magneto. Na meer dan twintig jaar is hij terug en lijkt hij net zo boos als altijd. Ryan Reynolds' Deadpool maakt in de trailer een verwijzing naar deze lange periode en geeft enkele woorden van advies terwijl hij CGI-zwaarden uit Wolverine's snel genezende lichaam haalt. De trailer eindigt met een sprintduel tussen Wolverine en Sabretooth. De film Deadpool & Wolverine, die op 26 juli verschijnt, belooft veel speculatie op gang te brengen.

Wat kunnen we verwachten van de terugkeer van Sabretooth in Deadpool & Wolverine?n

We kunnen een intense confrontatie verwachten tussen Sabretooth en Wolverine, waarbij deze klassieke rivalen weer tegenover elkaar staan. De aanwezigheid van Deadpool belooft een flinke dosis humor en actie toe te voegen aan de mix, en het feit dat Sabretooth in eerder gelekte setfoto's te zien is met zijn hoofd afgesneden door Deadpool suggereert een mogelijk kort maar spectaculair optreden in de film.

Deadpool & Wolverine is uniek omdat het de eerste en enige MCU-film van 2024 is. Deze film markeert ook de terugkeer van Hugh Jackman als Wolverine, een rol die hij sinds zijn debuut in X-Men (2000) heeft gespeeld. Met de toevoeging van Deadpool, gespeeld door Ryan Reynolds, wordt het een cross-over evenement dat fans van beide personages in vervoering zal brengen.Samira Khan avatar
Geschreven door:

Samira Khan

Samira Khan is een verhalenenthousiast met een scherp oog voor storytelling in spellen. Haar literaire benadering van gamekritiek onderzoekt thema's, karakterontwikkeling en plotstructuur, waardoor ze een aanhang krijgt onder gamers die de kunst van het vertellen waarderen.

Lees meer artikelen van: Samira Khan

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen