Quantcast
Nieuwe Resident Evil op komst: RE7-regisseur keert terug
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Nieuwe Resident Evil op komst: RE7-regisseur keert terug

Jul 01, 2024 10:42 PM

Capcom heeft bevestigd dat Resident Evil 9 in ontwikkeling is. Deze aankondiging werd gedaan door Koshi Nakanishi, de regisseur van Resident Evil 7: Biohazard, tijdens het Capcom Next zomer 2024 evenement. Nakanishi, die ook bekende Resident Evil-titels zoals Resident Evil Mercenaries 3D en Resident Evil Revelations regisseerde, gaf aan dat de nieuwe game substantieel aanvoelt en fans opgewonden mogen zijn voor de toekomst. Hoewel er nog geen verdere details gedeeld werden, zijn er wel geruchten over mogelijke remakes van Resident Evil Zero en Code Veronica. Recente successen van Capcom zijn onder andere de Resident Evil 4 Remake en Resident Evil Village. Het evenement onthulde ook een nieuwe demo voor Kunitsu-Gami en de releasedatum voor Dead Rising Deluxe Remaster.

Wie is Koshi Nakanishi?n

Koshi Nakanishi is de regisseur van het aankomende Resident Evil 9 en heeft eerder Resident Evil 7: Biohazard geregisseerd. Hij heeft een lange geschiedenis met de Resident Evil-franchise, waaronder werken aan Resident Evil Mercenaries 3D en Resident Evil Revelations.

De Resident Evil-serie, voor het eerst uitgebracht in 1996, heeft door de jaren heen talloze titels gezien en is een van de bekendste survival horror-franchises in de game-industrie. Resident Evil 7: Biohazard wordt vaak geprezen voor het herdefiniëren van de serie door terug te keren naar zijn horrorwortels en het gebruik van een first-person perspectief.Jordan Keats avatar
Geschreven door:

Jordan Keats

Jordan Keats is een voormalige professionele gamer die nu journalist is, wiens competitieve achtergrond hen een uniek perspectief geeft op esports en multiplayer games. Jordans expertise in strategie en spelmechanismen is ongeëvenaard, en biedt lezers diepgaande inzichten.

Lees meer artikelen van: Jordan Keats

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen