Quantcast
Nieuwe Star Wars-film door Deadpool-regisseur haalt top schrijver binnen
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Nieuwe Star Wars-film door Deadpool-regisseur haalt top schrijver binnen

Jul 11, 2024 10:25 AM

De aankomende Star Wars-film geregisseerd door Shawn Levy, bekend van Deadpool en Wolverine, heeft Jonathan Tropper aangetrokken als schrijver. Tropper en Levy hebben eerder samengewerkt aan The Adam Project en verschillende andere projecten. Ondanks dat Levy in juni 2024 aangaf nog druk bezig te zijn met de ontwikkeling, lijkt de toevoeging van Tropper een stap in de juiste richting te zijn voor het project. Dit betekent niet dat de film snel zal verschijnen, aangezien de ontwikkeling tijdrovend is, en Levy mogelijk betrokken zal zijn bij andere projecten zoals de nieuwe Avengers-film die gepland staat voor 2026. Fans hebben echter genoeg om naar uit te kijken, met nieuwe Star Wars-films zoals die met The Mandalorian en Grogu, gepland voor mei 2026. Disney heeft daarnaast ook andere Star Wars-projecten in de maak, waaronder een film van James Mangold over het ontstaan van de Force en een trilogie van Rian Johnson.

Zal de Star Wars-film van Shawn Levy zich focussen op nieuwe of bestaande personages?

De details over de exacte plot en personages van Shawn Levy's Star Wars-film zijn nog niet bekend. Het blijft onduidelijk of hij zich zal richten op nieuwe of bestaande personages binnen het Star Wars-universum.

Star Wars is een immens populaire franchise die begon met de originele trilogie geregisseerd door George Lucas in de jaren '70 en '80. Sindsdien is het universum uitgebreid met prequels, sequels en talloze spin-offs, zowel in film- als televisievorm. De betrokkenheid van bekende regisseurs en schrijvers blijft een sleutelrol spelen in het succes en de voortzetting van de Star Wars-legende.Samira Khan avatar
Geschreven door:

Samira Khan

Samira Khan is een verhalenenthousiast met een scherp oog voor storytelling in spellen. Haar literaire benadering van gamekritiek onderzoekt thema's, karakterontwikkeling en plotstructuur, waardoor ze een aanhang krijgt onder gamers die de kunst van het vertellen waarderen.

Lees meer artikelen van: Samira Khan

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen