Quantcast
Nieuwe survival sensatie Once Human piekt met bijna 100k spelers
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Nieuwe survival sensatie Once Human piekt met bijna 100k spelers

Jul 10, 2024 11:14 AM

Het nieuw uitgebrachte survivalspel Once Human heeft een vliegende start gemaakt en nadert al bijna 100k gelijktijdige gebruikers op Steam, ondanks gemengde recensies. Volgens SteamDB, een website die spelersaantallen bijhoudt, heeft de game een piek van 82,092 spelers in de afgelopen 24 uur bereikt en ook op Twitch trekt Once Human veel kijkers, met een piek van 155,333 kijkers. De gemengde recensies zijn te wijten aan technische problemen, klachten over de in-game karakterontgrendelingen en serverproblemen, evenals privacyzorgen met betrekking tot het mogelijk vragen om een identiteitsbewijs.

Is het de moeite waard om Once Human te spelen ondanks de huidige technische problemen?

Ondanks de gemengde recensies en technische problemen lijkt Once Human veel potentieel te hebben, gezien het grote aantal spelers en kijkers. Als de ontwikkelaars deze problemen snel weten op te lossen met patches en updates, kan het de volgende hit in het survival-genre worden. Het is zeker een spel om in de gaten te houden voor toekomstige ontwikkelingen.

Once Human is een third-person survivalspel dat zich afspeelt in een dystopische wereld vol gevaren en uitdagingen. Het spel trok bij de lancering veel aandacht, voornamelijk door de indrukwekkende graphics en het unieke crafting- en overlevingssysteem. Als de ontwikkelaars de huidige gebreken weten aan te pakken, heeft Once Human het potentieel om een vaste waarde te worden binnen het survival-genre op Steam.Samira Khan avatar
Geschreven door:

Samira Khan

Samira Khan is een verhalenenthousiast met een scherp oog voor storytelling in spellen. Haar literaire benadering van gamekritiek onderzoekt thema's, karakterontwikkeling en plotstructuur, waardoor ze een aanhang krijgt onder gamers die de kunst van het vertellen waarderen.

Lees meer artikelen van: Samira Khan

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen