Quantcast
Nieuwe Witch Hat Atelier anime: beter dan Delicious in Dungeon
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Nieuwe Witch Hat Atelier anime: beter dan Delicious in Dungeon

Jul 10, 2024 8:18 PM

Tijdens Anime Expo onthulde Crunchyroll de eerste trailer voor de aankomende fantasy-anime Witch Hat Atelier, die alom wordt geprezen als de volgende grote fantasy-anime na Delicious in Dungeon. Deze nieuwe anime, gecreëerd door Kamome Shirahama, volgt het verhaal van Coco, een jong meisje dat ervan droomt een heks te worden. Muziek van de serie is gecomponeerd door Yuka Kitamura, bekend van haar werk aan Elden Ring en Dark Souls. Coco ontdekt dat ze spreuken kan oproepen door symbolen te tekenen, wat leidt tot een ongeluk waarbij haar moeder en huis in steen veranderen. Onder de begeleiding van de krachtige heks Qifrey probeert ze haar moeder te redden. Fans zijn enthousiast vanwege de unieke insteek, aangezien het geen typische isekai is, een subgenre dat tegenwoordig vaak voorkomt.

nWaarom wordt Witch Hat Atelier gezien als een unieke toevoeging aan de fantasy-anime genres? n

Witch Hat Atelier wordt als uniek beschouwd omdat het afwijkt van de gebruikelijke isekai-verhalen, waarin personages van de moderne wereld naar een fantasiewereld worden vervoerd. In plaats daarvan richt deze serie zich op originele magie en karakterontwikkeling binnen zijn eigen wereld.

n

Witch Hat Atelier wordt geproduceerd door Bug Films, hetzelfde animatiestudio achter Zom 100: Bucket List of the Dead. De opwinding rondom de serie is duidelijk te zien aan de sociale media-engagement, waarbij de trailer duizenden likes en upvotes heeft ontvangen. De release staat gepland voor 2025 op Crunchyroll, en fans kunnen niet wachten om deze nieuwe fantasy-wereld te verkennen.Casey Loh avatar
Geschreven door:

Casey Loh

Casey Loh is een technisch onderlegde schrijver die gespecialiseerd is in de kruising van gaming en technologie. Met een achtergrond in informatica brengt Casey een technische blik op haar recensies, waarbij ze de ins en outs van game engines, grafische technieken en AI-innovatie uiteenzet.

Lees meer artikelen van: Casey Loh

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen