Quantcast
Nintendo 3DS StreetPass Verslagen Na 13 Jaar
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Nintendo 3DS StreetPass Verslagen Na 13 Jaar

Jul 03, 2024 4:10 PM

Nintendo 3DS-liefhebbers viert een mijlpaal: na 13 jaar speuren heeft een toegewijde community eindelijk het zeldzame 'ANAでDS'-puzzelstuk in Puzzle Swap gevonden. Met deze ontdekking is het mogelijk om alle 63 puzzels in StreetPass Mii Plaza te verzamelen, wat een enorme overwinning betekent voor gamebehoud en archivering. Dit succes werd mogelijk dankzij de samenwerking en vastberadenheid van de community, die alle beschikbare puzzels beschikte en de laatste ontbrekende puzzel opspoorde bij een Japanse luchthaven.

Waar kan ik toegang krijgen tot alle puzzle stukken? n

Om toegang te krijgen tot alle puzzelstukken moet je bereid zijn om je 3DS te modden. Je kunt hulp krijgen van de community die hierachter zit via hun Twitter, e-mail en Discord kanalen. Raadpleeg hen voor specifieke instructies en ondersteuning bij het modden van je apparaat.

StreetPass Mii Plaza, een app voor de Nintendo 3DS, biedt mini-games zoals Puzzle Swap waar spelers fragmenten van puzzels kunnen verzamelen door anderen te ontmoeten via StreetPass. Deze laatste vondst, die streek-specifiek was voor Japan, maakt de collectie compleet en benadrukt de waarde van samenwerking in de gaming community.Jordan Keats avatar
Geschreven door:

Jordan Keats

Jordan Keats is een voormalige professionele gamer die nu journalist is, wiens competitieve achtergrond hen een uniek perspectief geeft op esports en multiplayer games. Jordans expertise in strategie en spelmechanismen is ongeëvenaard, en biedt lezers diepgaande inzichten.

Lees meer artikelen van: Jordan Keats

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen