Quantcast
Nintendo geeft hint voor nieuw horrorspel met enge glimlachende man
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Nintendo geeft hint voor nieuw horrorspel met enge glimlachende man

Jul 10, 2024 8:27 PM

Nintendo heeft een huiveringwekkende korte teaser uitgebracht voor een mogelijk nieuwe horror game genaamd Emio of Smiling Man. De teaser verscheen op Nintendo's officiële kanalen in de VS, Europa en Japan met de hashtag #WhoIsEmio?. Er is weinig bekend over de game, behalve dat de kanji in de achtergrond "lachende man" betekent. Fans zijn verbaasd omdat Nintendo niet bekend staat om horrorprojecten. Men speculeert dat de game mogelijk gerelateerd is aan een recente aankondiging van Bloober Team, genaamd "Project M".

Wat is de betekenis van de kanji in de teaser?n

De kanji in de teaser leest "lachende man" of "smiling man", wat overeenkomt met de angstaanjagende aard van het personage dat in de teaser getoond wordt.

Nintendo staat vooral bekend om familie-georiënteerde games zoals Mario, Zelda en Pokémon. Hun betrokkenheid bij een mogelijk M-rated horror game zoals Emio is daarom een opmerkelijke verandering. Bloober Team, de ontwikkelaars van bekende horrorspellen zoals Layers of Fear en The Medium, zouden kunnen samenwerken met Nintendo aan dit spannende nieuwe project.Alex Riverton avatar
Geschreven door:

Alex Riverton

Alex Riverton is een doorgewinterde journalist met meer dan tien jaar ervaring in de gamingindustrie. Bekend om zijn diepgaande analyses en hands-on previews, heeft Alex een reputatie opgebouwd voor diepgaand commentaar op spelmechanismen en storytelling in videogames.

Lees meer artikelen van: Alex Riverton

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen