Quantcast
Nintendo Switch Online heeft net 7 verbluffende klassiekers gekregen
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Nintendo Switch Online heeft net 7 verbluffende klassiekers gekregen

Jul 04, 2024 1:06 PM

Nintendo heeft zeven klassieke titels toegevoegd aan de Nintendo Switch Online-bibliotheek, waaronder Urban Champion, Golf, en meer. Deze toevoegingen zijn beschikbaar zonder extra kosten voor gebruikers met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap en de Expansion Pass. De andere games die de collectie versterken zijn Donkey Kong Jr. Math, Mach Rider, The Mystery of Atlantis, Solar Jetman en Cobra Triangle. Alle titels maken deel uit van de Nintendo Entertainment System-bibliotheek. Urban Champion is een vechtspel uitgebracht in 1984, terwijl Golf een golfsimulator uit hetzelfde jaar is, en Donkey Kong Jr. Math is een educatief spel uit 1986. Mach Rider en Cobra Triangle zijn respectievelijk een vehiculaire gevechtsracer en een speedboat-combatgame. The Mystery of Atlantis is een side-scrolling platformer en Solar Jetman is een shooter.

Welke klassieke NES-games zijn onlangs toegevoegd aan de Nintendo Switch Online-bibliotheek?n

De onlangs toegevoegde NES-games aan de Nintendo Switch Online-bibliotheek zijn Urban Champion, Golf, Donkey Kong Jr. Math, Mach Rider, The Mystery of Atlantis, Solar Jetman en Cobra Triangle.

De Nintendo Switch Online-service biedt een groeiende bibliotheek van klassieke titels uit verschillende Nintendo-systemen, waaronder de Super Nintendo Entertainment System, Nintendo 64 en Game Boy. Dit maakt het mogelijk voor spelers om nostalgische games opnieuw te beleven op de moderne console in een gemakkelijk toegankelijke vorm via hun lidmaatschap.Samira Khan avatar
Geschreven door:

Samira Khan

Samira Khan is een verhalenenthousiast met een scherp oog voor storytelling in spellen. Haar literaire benadering van gamekritiek onderzoekt thema's, karakterontwikkeling en plotstructuur, waardoor ze een aanhang krijgt onder gamers die de kunst van het vertellen waarderen.

Lees meer artikelen van: Samira Khan

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen