Quantcast
Nintendos nieuwe mysterieuze personage Emio: Marios vreemdste tegenstander
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Nintendos nieuwe mysterieuze personage Emio: Marios vreemdste tegenstander

Jul 10, 2024 2:18 PM

Nintendo heeft onlangs een mysterieuze tweet geplaatst met de hashtag "Who is Emio?" De tweet bevat een video van een man in een trenchcoat die een papieren zak met een glimlach draagt. De website die erbij hoort biedt weinig extra informatie, alleen dat deze man verschillende gezichten op zijn zak heeft. Een machinevertaling van de Japanse tekst in de video suggereert de term "smiling man." Hoewel Nintendo niet bekend staat om volwassen games, heeft deze trailer een Mature 17+ classificatie, wat erop wijst dat dit nieuwe project waarschijnlijk een horrorgame is. Dit zou Nintendo's eerste horror-titel kunnen zijn, als we Luigi's Mansion niet meetellen.

Wat kunnen we verwachten van het nieuwe project Emio van Nintendo?

Gezien de Mature 17+ classificatie en het mysterieuze en angstaanjagende karakter van de video, lijkt het erop dat Nintendo een sprong maakt naar het horrorgenre. Meer details zullen waarschijnlijk binnenkort volgen, maar de eerste hints suggereren een nieuwe richting voor Nintendo's spellenaanbod.

Extra achtergrondinformatie: Nintendo is vooral bekend om zijn gezinsvriendelijke titels zoals Mario en Zelda. Echter, met titels als Bayonetta en nu mogelijk Emio, lijkt Nintendo zijn horizon te verbreden naar meer volwassen en donkere thema's. Dit nieuwe project kan een spannende nieuwe fase inluiden voor de consumenten en fans van de console-gigant.Jordan Keats avatar
Geschreven door:

Jordan Keats

Jordan Keats is een voormalige professionele gamer die nu journalist is, wiens competitieve achtergrond hen een uniek perspectief geeft op esports en multiplayer games. Jordans expertise in strategie en spelmechanismen is ongeëvenaard, en biedt lezers diepgaande inzichten.

Lees meer artikelen van: Jordan Keats

Volg ons


Login or register to join the conversation
Sephiroth Sephiroth commented on: 2024-07-10 14:36:03
Whoa, Nintendo throwing a curveball with this Who is Emio teaser is wild If this is their dive into serious horror, it could really shake up what we expect from Nintendo and that's exciting.
Rolling R!ck Rolling R!ck commented on: 2024-07-10 14:24:03
Man, Nintendo diving into horror with Emio is like finding a secret level in Mario—unexpected and thrilling This Mature 17+ rating has got me wondering if they’re ready to show us a darker side we never thought existed.👀
Bekijk meer artikelen