Quantcast
Norman Reedus: Nog 6+ jaar als Daryl Dixon
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Norman Reedus: Nog 6+ jaar als Daryl Dixon

Jul 08, 2024 10:52 AM

Norman Reedus, ster van The Walking Dead, wil zijn rol als Daryl Dixon nog zes à zeven jaar voortzetten in toekomstige spin-off projecten. In een interview met Mr Feelgood verklaarde Reedus dat de nieuwe serie, The Walking Dead: Daryl Dixon, hem de kans bood om iets nieuws te creëren, anders dan de originele serie. De show volgt Daryl nadat hij in Frankrijk aanspoelt tijdens de zombie-apocalyps. Seizoen 2, genaamd The Book of Carol, komt uit op 29 september 2024. AMC is van plan door te gaan met The Walking Dead-universum via verschillende spin-offs, zoals Fear the Walking Dead, World Beyond, Tales of the Walking Dead, en Dead City.

Hoe lang speelt Norman Reedus al de rol van Daryl Dixon in The Walking Dead?

Norman Reedus speelt de rol van Daryl Dixon al sinds 2010.

The Walking Dead is een enorm populaire post-apocalyptische horror-tv-serie, gebaseerd op de gelijknamige stripboeken van Robert Kirkman. De serie begon in 2010 en is sindsdien uitgegroeid tot een culturele mijlpaal. Met verschillende spin-offs verkent het verschillende aspecten van overleven in een wereld vol zombies. De personages, waaronder Daryl Dixon, hebben miljoenen fans wereldwijd en bieden tal van verhaallijnen en ontwikkelingen, waardoor het universum constant evolueert.

Casey Loh avatar
Geschreven door:

Casey Loh

Casey Loh is een technisch onderlegde schrijver die gespecialiseerd is in de kruising van gaming en technologie. Met een achtergrond in informatica brengt Casey een technische blik op haar recensies, waarbij ze de ins en outs van game engines, grafische technieken en AI-innovatie uiteenzet.

Lees meer artikelen van: Casey Loh

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen