Quantcast
One Piece Day 2024 details onthuld, update anime remake op komst
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

One Piece Day 2024 details onthuld, update anime remake op komst

Jul 09, 2024 3:55 PM

One Piece Day 2024 vindt plaats van 9 tot 11 augustus 2024 en belooft dit jaar een update over de langverwachte anime-remake van de geliefde serie. Het evenement zal fysiek plaatsvinden in Japan, maar veel uren ervan zullen worden gestreamd op het One Piece YouTube-kanaal. De uitzending begint om 19.00 uur Pacific / 22.00 uur Eastern op 9 augustus en om 18.00 uur Pacific / 21.00 uur Eastern op 10 augustus. Tijdens het weekend zijn er waarschijnlijk verschillende grote onthullingen, inclusief nieuws over de anime-remake The One Piece, die sinds de aankondiging in december 2023 stil is geweest. Fans hopen hoogstwaarschijnlijk op een aankondiging van een releasedatum voor de show, die een meer geconsolideerde en manga-nauwkeurige versie van de huidige show zal bieden. De remake komt naar Netflix en wordt ontwikkeld door WIT Studio, bekend van Spy X Family en Attack on Titan. Andere hoogtepunten tijdens het weekend zijn verschijningen van stemacteurs zoals Monkey D. Luffy's Mayumi Tanaka en Roronoa Zoro's Kazuya Nakai. Netflix of WIT Studios heeft de cast voor The One Piece nog niet bekendgemaakt, dus het is mogelijk dat ze bevestigen of de huidige geliefde stemacteurs terugkeren, zoals ze deden voor de Japanse dub van de live-action versie.

Wanneer kunnen we de releasedatum van The One Piece anime-remake verwachten?

Het is waarschijnlijk dat de releasedatum van de anime-remake van The One Piece tijdens de One Piece Day 2024 evenementen bekendgemaakt zal worden.

One Piece is een van de meest iconische manga- en animeseries aller tijden. Geschreven en geïllustreerd door Eiichiro Oda, volgt het verhaal Monkey D. Luffy en zijn bemanning op hun zoektocht naar de One Piece schat. De serie is voor het eerst gepubliceerd in 1997 en heeft sindsdien miljoenen fans over de hele wereld verzameld, waardoor het een van de best verkopende manga-series in de geschiedenis is.Casey Loh avatar
Geschreven door:

Casey Loh

Casey Loh is een technisch onderlegde schrijver die gespecialiseerd is in de kruising van gaming en technologie. Met een achtergrond in informatica brengt Casey een technische blik op haar recensies, waarbij ze de ins en outs van game engines, grafische technieken en AI-innovatie uiteenzet.

Lees meer artikelen van: Casey Loh

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen