Quantcast
One Piece fans, haal nu je Straw Hat ondergoed
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

One Piece fans, haal nu je Straw Hat ondergoed

Jul 11, 2024 2:32 PM

Toegewijde fans van de anime en manga One Piece kunnen nu hun toewijding op een unieke manier tonen, namelijk met ondergoed dat bedekt is met de gezichten van de hoofdpersonages. Vanaf 19 juli 2024 biedt de Japanse winkel Hip Shop deze bijzondere lijn aan, met populaire figuren zoals Monkey D. Luffy, Roronoa Zoro, Nami, Sanji en Usopp. Ook minder bekende personages zoals Rob Lucci, Marco, Smoker en Boa Hancock zijn vertegenwoordigd.

Deze aankondiging komt een maand voor One Piece Day 2024, een evenement dat wordt gevierd van 9 tot 11 augustus om het 25-jarig jubileum van de geliefde manga te herdenken. Naast deze unieke samenwerking met Hip Shop zijn er ook grotere projecten in de maak, zoals de tweede seizoen van de live-action versie van One Piece op Netflix, die in 2025 wordt verwacht, en een remake van de originele anime.

Wat is One Piece Day en waarom wordt het gevierd?

One Piece Day is een jaarlijks evenement dat wordt gehouden ter ere van het populaire manga en anime One Piece. Het wordt gevierd van 9 tot 11 augustus en markeert de lancering van de serie. Het evenement viert de lange geschiedenis en het voortdurende succes van One Piece, dat al 25 jaar populair is. Fans kunnen zich verheugen op speciale evenementen, nieuwe onthullingen en unieke merchandise tijdens deze dagen.

One Piece, gemaakt door Eiichiro Oda, debuteerde in 1997 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest geliefde en langstlopende manga-series ooit. De manga volgt de avonturen van Monkey D. Luffy en zijn bemanning, de Straw Hat Pirates, terwijl ze op zoek gaan naar de legendarische One Piece-schat. De serie heeft talloze prijzen gewonnen, heeft miljoenen exemplaren verkocht, en heeft een enorme invloed gehad op zowel de manga- als de anime-industrie.Samira Khan avatar
Geschreven door:

Samira Khan

Samira Khan is een verhalenenthousiast met een scherp oog voor storytelling in spellen. Haar literaire benadering van gamekritiek onderzoekt thema's, karakterontwikkeling en plotstructuur, waardoor ze een aanhang krijgt onder gamers die de kunst van het vertellen waarderen.

Lees meer artikelen van: Samira Khan

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen