Quantcast
One Piece seizoen 2 start productie bij Netflix
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

One Piece seizoen 2 start productie bij Netflix

Jul 01, 2024 1:00 PM

De productie van Seizoen 2 van de live action One Piece adaptatie op Netflix is begonnen, en het streamingplatform heeft een video gedeeld van de cast die terugkeert naar de set om dit te vieren. De video toont Straw Hat castleden Iñaki Godoy (Luffy), Mackenyu (Zoro), Emily Rudd (Nami), Jacob Romero (Usopp) en Taz Skylar (Sanji) die terugkeren naar het Going Merry piratenschip in Zuid-Afrika. Deze aankondiging volgt na recente castings, waaronder David Dastmalchian en Clive Russell die Mr. 3 en Crocus zullen spelen. Netflix plant een debuutdatum in 2025 voor Seizoen 2. Fans kunnen enkele personages verwachten in de Arabasta Arc, zoals Alvida, Buggy, en Gold Roger, met belangrijke verhaallijnen die zich ontwikkelen rond steden zoals Loguetown, Reverse Mountain en Whisky Peak.

Waar gaat Seizoen 2 van de live action One Piece adaptatie over?

Seizoen 2 beslaat de Arabasta Arc waarin de Straw Hats hun reis vervolgen naar de Grand Line en verschillende nieuwe bondgenoten en vijanden ontmoeten. Belangrijke hoogtepunten zijn de introductie van Tony Tony Chopper en confrontaties met leden van Baroque Works.

De live-action serie One Piece is gebaseerd op de populaire manga en anime van Eiichiro Oda. De originele manga, gestart in 1997, heeft talloze accolades gewonnen en volgt de avonturen van Monkey D. Luffy en zijn bemanning op zoek naar de legendarische schat, de One Piece. Het succes van de anime en manga heeft de weg vrijgemaakt voor deze grootschalige live action adaptatie door Netflix.Casey Loh avatar
Geschreven door:

Casey Loh

Casey Loh is een technisch onderlegde schrijver die gespecialiseerd is in de kruising van gaming en technologie. Met een achtergrond in informatica brengt Casey een technische blik op haar recensies, waarbij ze de ins en outs van game engines, grafische technieken en AI-innovatie uiteenzet.

Lees meer artikelen van: Casey Loh

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen