Quantcast
Peacocks Epische SDCC 2024: Wagenrace & Olympische Spelen van Parijs
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Peacocks Epische SDCC 2024: Wagenrace & Olympische Spelen van Parijs

Jul 10, 2024 3:00 PM

Peacock keert deze maand groots terug naar San Diego Comic-Con (SDCC) om hun aankomende shows "Those About to Die" en "Teacup" te promoten. Er worden twee panelen gehouden met exclusieve inzichten en er is een epische actiefan-ervaring rondom de nieuwe serie "Those About to Die." Het evenement zal ook de Openingsceremonie van de Olympische Spelen van Parijs 2024 streamen. Tijdens de eerste panel op 25 juli krijgen fans een exclusieve blik op de horror-thrillerserie "Teacup," gepresenteerd door onder andere James Wan en Yvonne Strahovski. Aansluitend is er een behind-the-scenes panel van "Those About to Die," waar de impact van sport, politiek en dynastieën in het oude Rome wordt besproken door Roland Emmerich en de cast. Van 25 tot 28 juli kunnen bezoekers zich onderdompelen in de wereld van het oude Rome met de "Those About To Die: The Chariot Race" ervaring. Dit alles vindt plaats in de Gaslamp District, met mogelijkheden om in te schrijven op de website van Peacock. Daarnaast wordt op 26 juli de Openingsceremonie van de Olympische Spelen live gestreamd voor het publiek. IGN zorgt voor uitgebreide dekking van SDCC 2024, inclusief livestreams en exclusieve onthullingen.

Wat zijn de belangrijkste activiteiten van Peacock op San Diego Comic-Con 2024?n

Peacock organiseert twee grote panelen: een eerste blik op de horror-serie "Teacup" en een behind-the-scenes sessie voor "Those About to Die." Daarnaast is er de "Those About To Die: The Chariot Race" ervaring, een live gestreamde Openingsceremonie van de Olympische Spelen, en diverse andere activiteiten.

"Those About to Die" is een epische dramaserie die zich afspeelt in het corrupte wereldje van gladiatoren in het oude Rome. De serie, geregisseerd door Roland Emmerich, belicht de complexe relaties tussen sport, politiek en diverse dynastieën. Het biedt een rauwe kijk op het leven in de arena's, waar bloed en entertainment centraal staan.Samira Khan avatar
Geschreven door:

Samira Khan

Samira Khan is een verhalenenthousiast met een scherp oog voor storytelling in spellen. Haar literaire benadering van gamekritiek onderzoekt thema's, karakterontwikkeling en plotstructuur, waardoor ze een aanhang krijgt onder gamers die de kunst van het vertellen waarderen.

Lees meer artikelen van: Samira Khan

Volg ons


Login or register to join the conversation
N3rdo N3rdo commented on: 2024-07-10 16:00:05
The immersive chariot race experience at SDCC sounds like it'll be a blast, bringing the grandeur of ancient Rome to life. Plus, panels for Teacup and Those About to Die have some serious heavyweights; definitely a must-see
Miss Peachy Miss Peachy commented on: 2024-07-10 15:54:04
Peacock seems to be pulling out all the stops for SDCC 2024 with these epic, immersive experiences Can't wait to see how they bring the thrilling world of 'Those About to Die' and the eerie vibes of 'Teacup' to life.
Bekijk meer artikelen