Quantcast
Resident Evil 7 Director Plaagt Nieuwe Game om Je Angst aan te Jagen
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Resident Evil 7 Director Plaagt Nieuwe Game om Je Angst aan te Jagen

Jul 02, 2024 9:23 AM

Resident Evil 7's regisseur, Koshi Nakanishi, werkt aan een nieuwe Resident Evil-game. Tijdens het Capcom Next-register liet hij weten dat het doel simpel is: "Bang worden geschrokken." De aankondiging kwam samen met details over de aankomende Dead Rising Deluxe Remaster. Resident Evil 7 was een groot succes, met meer dan 13 miljoen verkochte exemplaren sinds 2017. Nakanishi gaf ook inzicht in zijn filosofie voor Resident Evil 7, waarbij hij verklaarde dat de serie van het pad af was geraakt door een te grote focus op actie. Het nieuwe spel belooft een terugkeer naar de kern van wat Resident Evil zo angstaanjagend maakt.

nWat kunnen we verwachten van de nieuwe Resident Evil-game?n

De nieuwe Resident Evil-game zal gericht zijn op het creëren van intense angst en het leveren van de kenmerkende horror-ervaring waar fans van houden. Nakanishi heeft benadrukt dat het spel zich zal richten op de gruwelijke, engmakende elementen die Resident Evil zo populair maken.

Resident Evil, oorspronkelijk uitgebracht in 1996, is een iconische survival horror-serie ontwikkelt door Capcom. Het heeft door de jaren heen talloze vervolgen en spin-offs voortgebracht, elk met hun eigen unieke verhaal en angstaanjagende ervaringen. Resident Evil 7: Biohazard, uitgebracht in 2017, wordt vaak geprezen voor zijn terugkeer naar de horror-wortels van de serie en staat bekend om zijn intense atmosfeer en griezelige gameplay.Alex Riverton avatar
Geschreven door:

Alex Riverton

Alex Riverton is een doorgewinterde journalist met meer dan tien jaar ervaring in de gamingindustrie. Bekend om zijn diepgaande analyses en hands-on previews, heeft Alex een reputatie opgebouwd voor diepgaand commentaar op spelmechanismen en storytelling in videogames.

Lees meer artikelen van: Alex Riverton

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen