Quantcast
Rick and Morty anime trailer toont wilde multiversum chaos
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Rick and Morty anime trailer toont wilde multiversum chaos

Jul 11, 2024 4:00 PM

Rick and Morty: The Anime heeft een nieuwe trailer uitgebracht die de intergalactische avonturen van het duo voorschotelt voor de release in augustus. In de trailer zien we Rick, Morty en de rest van de Smith-familie terechtkomen in een anime multiverse. Rick hangt in een pseudo-wereld rond terwijl Summer en Space Beth de Galactic Federation bestrijden. Morty wordt verliefd op een mysterieuze tijdloze entiteit. Het Engelstalige deel gaat in première op 15 augustus op Adult Swim, gevolgd door de ondertitelde Japanse versie op 17 augustus. De serie is geschreven en geregisseerd door Takashi Sano, die eerder "Rick and Morty vs. Genocider" en "Summer Meets God (Rick Meets Evil)" regisseerde. Adult Swim organiseert bovendien een groot evenement tijdens San Diego Comic-Con om de eerste aflevering te tonen en exclusieve merchandise aan te bieden.

Wanneer kunnen we Rick and Morty: The Anime zien op televisie?

Rick and Morty: The Anime gaat in première op 15 augustus om middernacht op Adult Swim. De ondertitelde Japanse versie volgt op 17 augustus.

Rick and Morty, oorspronkelijk bedacht door Justin Roiland en Dan Harmon, staat bekend om zijn complexe, vaak absurde verhaallijnen en zijn mengeling van zwarte humor en diepgaande thema's. De anime versie, geregisseerd door Takashi Sano, biedt een nieuwe blik op het geliefde universum. Sano heeft eerder samengewerkt met het Rick and Morty-team aan verschillende anime shorts, die zeer goed werden ontvangen door fans vanwege hun unieke interpretaties en stijlvolle animatie. De serie belooft grootse avonturen en de bekende humor, nu verwerkt in een Japanse anime-stijl, wat een frisse wind kan zijn voor zowel oude als nieuwe fans.Alex Riverton avatar
Geschreven door:

Alex Riverton

Alex Riverton is een doorgewinterde journalist met meer dan tien jaar ervaring in de gamingindustrie. Bekend om zijn diepgaande analyses en hands-on previews, heeft Alex een reputatie opgebouwd voor diepgaand commentaar op spelmechanismen en storytelling in videogames.

Lees meer artikelen van: Alex Riverton

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen