Quantcast
Scarlett Johanssons verrassingsontvangst door Jeff Goldblum
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Scarlett Johanssons verrassingsontvangst door Jeff Goldblum

Jul 09, 2024 12:11 PM

Scarlett Johansson is officieel toegetreden tot de wereld van Jurassic World, en niemand minder dan Jeff Goldblum begroette haar in de Jurassic World-familie met een verrassende videoboodschap. Dit gebeurde tijdens haar recente verschijning op The Today Show, waar ze een opgenomen boodschap van Goldblum ontving. Goldblum gaf haar speels advies: "Scarlett zal een manier vinden. Laat je niet opeten, tenzij je dat wilt." Goldblum speelde de geliefde Dr. Ian Malcolm in Steven Spielberg's originele Jurassic Park in 1993, en verscheen opnieuw in drie sequels, inclusief Jurassic World Dominion uit 2022. Het is echter onwaarschijnlijk dat hij zal terugkeren voor de volgende aflevering, aangezien deze een nieuwe draai aan de serie belooft met nieuwe personages.

Johansson, een grote fan van de Jurassic-serie, heeft al meer dan tien jaar geprobeerd in de franchise te komen. Nu ze een rol heeft bemachtigd, is ze enthousiast over alles wat komen gaat, vooral omdat het script volgens haar "ongelooflijk" is en geschreven is door Jurassic Park-schrijver David Koepp. De nieuwe film heeft een release datum van 2 juli 2025 en wordt momenteel gefilmd in Thailand, onder de regie van Gareth Edwards. De cast bevat ook namen als Manuel Garcia-Rulfo, Jonathan Bailey en Rupert Friend, met twee keer Oscar-winnaar Mahershala Ali die mogelijk ook een rol krijgt.

Wat zijn de verwachtingen voor de nieuwe Jurassic World-film?

De verwachtingen zijn hooggespannen, vooral met de toevoeging van grote namen zoals Scarlett Johansson en de ervaring van regisseur Gareth Edwards. Met een script van David Koepp belooft de film een verfrissende en spannende toevoeging aan de geliefde franchise te worden.

Jurassic World is een voortzetting van de iconische Jurassic Park-franchise, die begon met de release van de originele film in 1993. De franchise draait om wetenschappelijke experimenten die prehistorische dinosaurussen tot leven brengen, wat leidt tot spannende en vaak gevaarlijke avonturen in dinosaurusthema-parken en onderzoeksfaciliteiten.Casey Loh avatar
Geschreven door:

Casey Loh

Casey Loh is een technisch onderlegde schrijver die gespecialiseerd is in de kruising van gaming en technologie. Met een achtergrond in informatica brengt Casey een technische blik op haar recensies, waarbij ze de ins en outs van game engines, grafische technieken en AI-innovatie uiteenzet.

Lees meer artikelen van: Casey Loh

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen