Quantcast
Schokkende Oplossing van First Descendant Dev voor Frame-Rate Problemen: Herinstalleren
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Schokkende Oplossing van First Descendant Dev voor Frame-Rate Problemen: Herinstalleren

Jul 03, 2024 1:54 PM

"The First Descendant" kampt nog steeds met aanzienlijke framerate-problemen op zowel pc als console. Deze gratis te downloaden looter shooter van Nexon had een grootse lancering met veel spelers op Steam, maar de gebruikersreviews zijn gemengd door prestatieproblemen en klachten over microtransacties. Nexon heeft toegegeven dat de framerate daalt, vooral bij spelers die het spel vooraf hebben gedownload, en raadt aan om het spel te verwijderen en opnieuw te installeren als tijdelijke oplossing. De game lanceerde met verschillende andere problemen, waaronder ontbrekende beloofde beloningen en prestatieproblemen door antivirusprogramma's. Nexon onderzoekt deze problemen en biedt tijdelijke oplossingen aan spelers.

Welke tijdelijke oplossing raadt Nexon aan voor framerate-problemen bij "The First Descendant"?n

Nexon raadt aan om het spel te verwijderen en opnieuw te installeren als een tijdelijke oplossing voor framerate-problemen bij "The First Descendant".

"The First Descendant" is ontwikkeld door Nexon en is een actiegerichte looter shooter. De game heeft een rijk verhaal en diverse gameplay-elementen, maar sedert de lancering worstelt het met technische problemen. Dit heeft invloed op de ervaring van veel spelers, vooral door de agressieve microtransacties en prestatieproblemen. Het bedrijf is actief bezig met het onderzoeken en oplossen van deze kwesties om de spelervaring te verbeteren.Samira Khan avatar
Geschreven door:

Samira Khan

Samira Khan is een verhalenenthousiast met een scherp oog voor storytelling in spellen. Haar literaire benadering van gamekritiek onderzoekt thema's, karakterontwikkeling en plotstructuur, waardoor ze een aanhang krijgt onder gamers die de kunst van het vertellen waarderen.

Lees meer artikelen van: Samira Khan

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen