Quantcast
Severance Seizoen 2: Schokkende Premièredatum in 2025 Onthuld
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Severance Seizoen 2: Schokkende Premièredatum in 2025 Onthuld

Jul 10, 2024 12:00 PM

Severance Seizoen 2 krijgt eindelijk een premièredatum en teaser! Apple TV+ heeft aangekondigd dat het tweede seizoen van Severance op vrijdag 17 januari 2025 in première gaat, met nieuwe afleveringen elke week tot 21 maart 2025. De teaser toont bekende gezichten op Lumon en hint naar de donkere gevolgen van het scheidingsprocedé. Mark Scout, gespeeld door Adam Scott, leidt een team bij Lumon Industries waarbij hun herinneringen gescheiden zijn tussen werk en privé. Het experiment met ‘werk-privébalans’ resulteert in een mysterie dat Mark dwingt om de ware aard van zijn werk en zichzelf te confronteren. Na een onderbreking door de schrijvers- en acteursstaking, hervatte de productie in januari, en seizoen 2 werd afgerond in april. Naast Scott keren ook sterren zoals Britt Lower, Tramell Tillman, en Christopher Walken terug, samen met nieuwe gezichten zoals Sarah Bock.

Wanneer begint Severance seizoen 2?

Severance seizoen 2 begint op 17 januari 2025 op Apple TV+.

Severance, uitgezonden op Apple TV+, is een sciencefiction-thrillerserie geregisseerd door Ben Stiller en met hoofdrollen van Adam Scott. Het verhaal draait om werknemers van Lumon Industries die een procedure hebben ondergaan om hun herinneringen tussen werk en privé te scheiden, wat leidt tot een intrigerend en soms huiveringwekkend onderzoek naar werk-privébalans en identiteit. Het eerste seizoen werd uitgezonden in februari 2022 en werd snel een hit, wat resulteerde in de vernieuwing voor een tweede seizoen.Samira Khan avatar
Geschreven door:

Samira Khan

Samira Khan is een verhalenenthousiast met een scherp oog voor storytelling in spellen. Haar literaire benadering van gamekritiek onderzoekt thema's, karakterontwikkeling en plotstructuur, waardoor ze een aanhang krijgt onder gamers die de kunst van het vertellen waarderen.

Lees meer artikelen van: Samira Khan

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen