Quantcast
Showrunners hinten naar ware identiteit van Stranger in Rings of Power
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Showrunners hinten naar ware identiteit van Stranger in Rings of Power

Jul 08, 2024 2:36 PM

Na het einde van seizoen 1 van "The Lord of the Rings: The Rings of Power" bleven fans met veel vragen achter over de ware identiteit van The Stranger. Veel fans denken dat The Stranger een verwijzing is naar Gandalf, vooral vanwege de bekende zin die hij uitspreekt: "When in doubt, always follow your nose." Echter, speculaties suggereren ook dat The Stranger Saruman zou kunnen zijn of een andere tovenaar, zoals een van de Istari die arriveerde in Midden-aarde tijdens het Tweede Tijdperk. De showrunners JD Payne en Patrick McKay hebben hierover geen definitief antwoord gegeven en houden meerdere mogelijkheden open, wat de spanning verhoogt voor het volgende seizoen.

Wie is The Stranger in "The Lord of the Rings: The Rings of Power"?n

De identiteit van The Stranger blijft een mysterie. Hij kan Gandalf, Saruman of een andere Istari zijn. Het doel van de schrijvers is om de mogelijkheid van verschillende uitkomsten te behouden, wat het interessant maakt om verder te speculeren.

"The Lord of the Rings: The Rings of Power" speelt zich af in de Tweede Era van Midden-aarde en biedt een verkenning van vroege gebeurtenissen die leiden tot de iconische momenten in de originele "The Lord of the Rings" trilogie. Het personage Tom Bombadil zal ook zijn opwachting maken in seizoen 2, wat voor het eerst gebeurt in een film- of tv-aanpassing van J.R.R. Tolkien’s werken. Seizoen 2 gaat in première op 29 augustus en fans kunnen ondertussen seizoen 1 inhalen via Prime Video.Samira Khan avatar
Geschreven door:

Samira Khan

Samira Khan is een verhalenenthousiast met een scherp oog voor storytelling in spellen. Haar literaire benadering van gamekritiek onderzoekt thema's, karakterontwikkeling en plotstructuur, waardoor ze een aanhang krijgt onder gamers die de kunst van het vertellen waarderen.

Lees meer artikelen van: Samira Khan

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen