Quantcast
Shrek 5 komt in juli 2026 in de bioscopen
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Shrek 5 komt in juli 2026 in de bioscopen

Jul 09, 2024 8:20 PM

Universal heeft bevestigd dat Shrek 5 op 1 juli 2026 in de bioscopen verschijnt. De originele cast, waaronder Mike Myers, Eddie Murphy en Cameron Diaz, keert terug voor deze nieuwe film. Het is inmiddels 15 jaar geleden sinds de laatste hoofdfilm, Shrek Forever, uitkwam in 2010. In de tussentijd heeft DreamWorks enkele spin-offs van Puss in Boots uitgebracht, waaronder de goed ontvangen The Last Wish in 2022. De teasertrailer en het logo van Shrek 5 werden gedeeld via het officiële DreamWorks Animation Twitter-account.

Welke acteurs keren terug voor Shrek 5?

Mike Myers, Eddie Murphy en Cameron Diaz zullen allemaal terugkeren in hun originele rollen voor Shrek 5.

Shrek, gecreëerd door DreamWorks Animation, is een van de meest geliefde en succesvolle geanimeerde franchises aller tijden. De eerste film werd uitgebracht in 2001 en won de eerste Academy Award voor Beste Animatiefilm. Het succes van de franchise leidde tot meerdere sequels en spin-offs, waaronder de populaire Puss in Boots-films. De terugkeer van Shrek 5 zal ongetwijfeld nostalgie oproepen bij fans die zijn opgegroeid met de avonturen van de groene oger en zijn vrienden.Samira Khan avatar
Geschreven door:

Samira Khan

Samira Khan is een verhalenenthousiast met een scherp oog voor storytelling in spellen. Haar literaire benadering van gamekritiek onderzoekt thema's, karakterontwikkeling en plotstructuur, waardoor ze een aanhang krijgt onder gamers die de kunst van het vertellen waarderen.

Lees meer artikelen van: Samira Khan

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen