Quantcast
Space Marine 2-ontwikkelaar annuleert bèta, geeft gratis Bolt Pistol-skin weg
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Space Marine 2-ontwikkelaar annuleert bèta, geeft gratis Bolt Pistol-skin weg

Jul 01, 2024 11:35 AM

Warhammer 40,000: Space Marine 2 heeft de open bèta geannuleerd zodat de ontwikkelaars zich kunnen richten op de officiële lancering van de game. Saber Interactive en uitgever Focus Entertainment kondigden aan dat spelers die zich voor 28 juni 2024 hadden geregistreerd, een exclusieve Bolt Pistol-skin krijgen als compensatie. Het team richt zich nu volledig op optimalisatie, polijsten en het oplossen van resterende problemen om de game op de best mogelijke manier uit te brengen op 9 september 2024. Warhammer 40,000: Space Marine 2 is een third-person actiegame waarin je als Lieutenant Titus van de Ultramarines vecht tegen Tyranids en Chaos Marines. De game bevat een verhaalgerichte campagne, een nieuwe drie-speler coöperatieve modus genaamd Operations, en een competitieve multiplayer modus.

Waarom is de open bèta van Warhammer 40,000: Space Marine 2 geannuleerd?

De open bèta is geannuleerd zodat de ontwikkelaars zich kunnen concentreren op de optimalisatie en het polijsten van de game, en om ervoor te zorgen dat de lancering op 9 september 2024 soepel verloopt.

Warhammer 40,000: Space Marine is oorspronkelijk uitgebracht in 2011 en heeft een cultstatus verworven onder fans van het Warhammer-universum. De game werd geprezen om zijn intense gevechtsmechanismen en trouw aan de bronmaterialen van Games Workshop. Met de aankomende release van Space Marine 2 kunnen fans zich opnieuw onderdompelen in de grimmige en donkere wereld van Warhammer 40k.Samira Khan avatar
Geschreven door:

Samira Khan

Samira Khan is een verhalenenthousiast met een scherp oog voor storytelling in spellen. Haar literaire benadering van gamekritiek onderzoekt thema's, karakterontwikkeling en plotstructuur, waardoor ze een aanhang krijgt onder gamers die de kunst van het vertellen waarderen.

Lees meer artikelen van: Samira Khan

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen