Quantcast
Spider-Man Noir kiest nieuwe meiden en angstaanjagende banshees
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Spider-Man Noir kiest nieuwe meiden en angstaanjagende banshees

Jul 10, 2024 11:17 AM

De eerste ronde van casting voor de aankomende Spider-Man Noir-serie van Amazon is begonnen, en het ziet er veelbelovend uit. Nicolas Cage zal terugkeren in een live-action versie van zijn rol, maar het betreft een andere versie van het karakter. Lamorne Morris, bekend van New Girl, speelt een alternatieve versie van Robbie Robertson, een journalist in het New York van de jaren 1930. Brendan Gleeson zal ook meedoen aan de serie, mogelijk als de villain, hoewel details hierover schaars zijn. Nicolas Cage onthulde in een interview dat de serie acht afleveringen zal beslaan en "monsters" zal bevatten, in een Pop-art mashup stijl zoals een Lichtenstein schilderij. Dit belooft een interessante en unieke kijkervaring te worden.

Wie speelt de villain in de Spider-Man Noir-serie?

Brendan Gleeson is gecast voor de rol van de villain in de aankomende Spider-Man Noir-serie. Hoewel er nog weinig details zijn vrijgegeven over zijn specifieke rol, staat zijn deelname vast.

De Spider-Man Noir-serie speelt zich af in een alternatieve versie van het Spider-Man-universum, gevestigd in het New York van de jaren 1930. In tegenstelling tot de meer bekende versies van Spider-Man, is deze versie van Peter Parker donkerder en brutaler, beïnvloed door de harde realiteit van de Grote Depressie. De serie belooft een unieke twist te bieden door de combinatie van klassieke noir-elementen met de superhelden-dynamiek die fans kennen en waarderen. Nicolas Cage geeft opnieuw zijn stem aan Spider-Man Noir, nadat hij eerder de rol vertolkte in de geanimeerde film Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Casey Loh avatar
Geschreven door:

Casey Loh

Casey Loh is een technisch onderlegde schrijver die gespecialiseerd is in de kruising van gaming en technologie. Met een achtergrond in informatica brengt Casey een technische blik op haar recensies, waarbij ze de ins en outs van game engines, grafische technieken en AI-innovatie uiteenzet.

Lees meer artikelen van: Casey Loh

Volg ons


Login or register to join the conversation
N3rdo N3rdo commented on: 2024-07-10 11:36:04
Exciting to see Lamorne Morris and Brendan Gleeson joining the Spider-Man Noir cast—this could be a game-changer for Amazon with its mix of star power and intriguing storyline. Plus, with Nicolas Cage back, it’s bound to be a wild ride blending the noir aesthetic with supernatural twists
Stimpy Stimpy commented on: 2024-07-10 11:30:04
Stoked to see Lamorne Morris and Brendan Gleeson added to the mix, especially with Cage bringing his unique flair to an alternate Spider-Man Noir. It's shaping up to be a wild, visually stunning ride with a blend of noir and supernatural elements—can't wait to dive in
Rolling R!ck Rolling R!ck commented on: 2024-07-10 11:24:04
Man, the casting for this Spider-Man Noir series is looking epic, especially with Nicolas Cage and Brendan Gleeson on board The blend of detective fiction and supernatural elements is gonna make for some seriously cool TV.
Bekijk meer artikelen