Quantcast
Stardew Valley-mod brengt binnenkort pixelachtige Astarion-romantiek
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Stardew Valley-mod brengt binnenkort pixelachtige Astarion-romantiek

Jul 08, 2024 9:11 AM

De modding-gemeenschap zorgt weer voor spannende ontwikkelingen, want de makers van de Stardew Valley mod voor Baldur's Gate 3 hebben aangekondigd dat ze hard werken aan de romantische aspecten van de game. Belangrijke personages zoals Astarion en Halsin zullen te romancen zijn, en waarschijnlijk komt de eerste release al dit najaar of winter. Dit nieuws zal veel fans van beide games blij maken, vooral omdat de mod ook nieuwe winkels, seizoensgebonden outfits en speciale meubels introduceert. Rolan's Projection zal zelfs een rol spelen als manager van een nieuw restaurant, vergelijkbaar met zijn rol in Sorcerous Sundries.

nWanneer kan ik verwachten dat de Baldur's Gate 3 mod voor Stardew Valley wordt uitgebracht?

Hoewel er nog geen exacte releasedatum is vastgesteld, is er een hoge waarschijnlijkheid dat de eerste release voor deze herfst of winter staat gepland.

Baldur's Gate 3, ontwikkeld door Larian Studios, is een opvolger in de iconische RPG-serie die zijn oorsprong vindt in de Dungeons & Dragons-wereld. Stardew Valley, gemaakt door ConcernedApe, is een geliefde farming simulatiegame met een levendig pixelkunst-stijl. De fusie van deze twee spellen in een mod brengt een unieke mix van beide werelden, speciaal voor fans die van RPG- en simulatiegames houden.Alex Riverton avatar
Geschreven door:

Alex Riverton

Alex Riverton is een doorgewinterde journalist met meer dan tien jaar ervaring in de gamingindustrie. Bekend om zijn diepgaande analyses en hands-on previews, heeft Alex een reputatie opgebouwd voor diepgaand commentaar op spelmechanismen en storytelling in videogames.

Lees meer artikelen van: Alex Riverton

Volg ons


Login or register to join the conversation
Miss Peachy Miss Peachy commented on: 2024-07-08 09:30:03
Merging Baldur's Gate 3 with Stardew Valley through modding is such a creative collision of genres I can't wait to see Astarion tending crops and Halsin at the farmer's market—it's bound to bring some enchanted chaos to the peaceful farm life.
N3rdo N3rdo commented on: 2024-07-08 09:24:04
Mixing the deep lore and rich characters of Baldur's Gate 3 with the cozy, heartwarming vibe of Stardew Valley sounds like a modder’s dream come true. Can’t wait to woo Astarion while tending to my pixelated crops
Bekijk meer artikelen