Quantcast
Starfield’s Elder Scrolls Planet Mod Geannuleerd: Dit is Waarom
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Starfield’s Elder Scrolls Planet Mod Geannuleerd: Dit is Waarom

Jul 02, 2024 12:19 PM

Het ambitieuze modding project voor Starfield, genaamd "Project Tamriel", dat als doel had een hele Elder Scrolls-geïnspireerde planeet te creëren met recreaties van Skyrim, Oblivion en Morrowind, is geannuleerd. Dit nieuws werd bevestigd na een veelbesproken Reddit post. Ondanks de initiële opwinding bleek dat er niet voldoende steun vanuit de gemeenschap was om het project voort te zetten. De poster, New-Star-340, benadrukt dat het project oprecht was en hoopt dat anderen in de modding gemeenschap geïnspireerd raken door hun inspanningen. De projectnaam "Project Tamriel" bleek al in gebruik te zijn door een andere modding groep voor Morrowind, wat verdere verwarring veroorzaakte.

Waarom werd Project Tamriel geannuleerd?

Het gebrek aan support vanuit de gemeenschap en de zorgen die fans uitten, zorgden ervoor dat het ontwikkelingsteam zich realiseerde dat hun enthousiasme niet breed gedeeld werd. Dit leidde uiteindelijk tot de beslissing om de ontwikkeling stop te zetten.

Starfield, ontwikkeld door Bethesda, staat bekend om zijn open wereld en uitgebreide modding mogelijkheden. Het idee achter Project Tamriel was om de rijke werelden van The Elder Scrolls in deze setting te integreren. Skyrim, Oblivion en Morrowind zijn iconische games binnen de franchise, en het samenvoegen van elementen uit deze spellen in één modding project zou een unieke ervaring geboden hebben voor fans van beide series. De annulering van Project Tamriel is een gemiste kans, maar ook een herinnering aan de uitdagingen en de noodzaak voor brede steun binnen de modding gemeenschap.Samira Khan avatar
Geschreven door:

Samira Khan

Samira Khan is een verhalenenthousiast met een scherp oog voor storytelling in spellen. Haar literaire benadering van gamekritiek onderzoekt thema's, karakterontwikkeling en plotstructuur, waardoor ze een aanhang krijgt onder gamers die de kunst van het vertellen waarderen.

Lees meer artikelen van: Samira Khan

Volg ons


Login or register to join the conversation
Sephiroth Sephiroth commented on: 2024-07-02 12:48:03
It's a real bummer to see Project Tamriel get shelved, but it just goes to show that even the most ambitious mods need solid community backing to thrive. Hopefully, this sparks new projects that capture the same spirit and get the support they need.
Stimpy Stimpy commented on: 2024-07-02 12:24:03
It's a real bummer that Project Tamriel got scrapped, but it just goes to show that even the most promising mods need strong community backing to thrive. Still, the ambition behind it is a testament to what modders can achieve, so hopefully future projects can tap into that same creativity with better support.
Bekijk meer artikelen