Quantcast
Stranger Things 5: Maya Hawke Plaagt Epische Acht Films Seizoen
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Stranger Things 5: Maya Hawke Plaagt Epische Acht Films Seizoen

Jul 01, 2024 8:00 PM

Stranger Things seizoen 5 belooft een enorme productie te worden, met afleveringen die volgens actrice Maya Hawke "in feite acht films zijn". De opnames zijn vertraagd door de COVID-19 pandemie en recente schrijvers- en acteursstakingen. Hawke onthulde dat de showrunners Matt en Ross Duffer veel verantwoordelijkheid nemen voor de scripts, wat het schrijf- en opnameproces tijdrovend maakt. Eerdere seizoenen hadden afleveringen die minstens een uur duurden, met enkele zelfs langer dan twee uur. Hoewel er nog geen releasedatum is, begon de productie in januari en wordt verwacht dat deze pas medio 2025 wordt uitgebracht. Fans kunnen ondertussen genieten van Hawke's stem in de film Inside Out 2, die onlangs de grens van $1 miljard heeft gepasseerd.

Wanneer kunnen we Stranger Things seizoen 5 verwachten?n

Stranger Things seizoen 5 zal naar verwachting medio 2025 worden uitgebracht, aangezien de opnames nog ongeveer negen maanden zullen duren.

Stranger Things is een populaire sciencefiction-horrorserie van Netflix, die debuteerde in 2016. Het verhaal speelt zich af in de jaren 80 en volgt een groep kinderen die paranormale en bovennatuurlijke gebeurtenissen in hun kleine stad ontmoeten. De serie heeft veel lof ontvangen voor zijn nostalgische verwijzingen naar de popcultuur van de jaren 80, sterke acteerprestaties en spannende verhaallijnen.Casey Loh avatar
Geschreven door:

Casey Loh

Casey Loh is een technisch onderlegde schrijver die gespecialiseerd is in de kruising van gaming en technologie. Met een achtergrond in informatica brengt Casey een technische blik op haar recensies, waarbij ze de ins en outs van game engines, grafische technieken en AI-innovatie uiteenzet.

Lees meer artikelen van: Casey Loh

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen