Quantcast
Suicide Squad: Kill the Justice League seizoen 2 krijgt onverwachte vertraging
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Suicide Squad: Kill the Justice League seizoen 2 krijgt onverwachte vertraging

Jul 09, 2024 8:16 PM

Rocksteady Studios heeft de release van Suicide Squad Season 2 van Suicide Squad: Kill the Justice League uitgesteld, slechts enkele dagen voordat de nieuwe content live zou gaan. De nieuwe releasedatum voor de tweede seizoen is nu 25 juli. In dit seizoen wordt Mrs. Freeze geïntroduceerd als speelbaar personage, naast een nieuwe map, nieuwe wapens en twee nieuwe episodes genaamd Frozen Hearts en Winter. Ondanks de kritiek en problemen met het behoud van spelers na de release eerder dit jaar, blijft Warner Bros. vastbesloten om alle aangekondigde post-launch content af te ronden. Veel ontwikkelaars zijn inmiddels overgestapt naar het werken aan een director's cut van Hogwarts Legacy.

Waarom is Suicide Squad: Kill the Justice League niet goed ontvangen?

Het spel werd bekritiseerd vanwege zijn repetitieve gameplay en gebrek aan langetermijnplezier, ondanks een boeiend verhaal.

Suicide Squad: Kill the Justice League is afkomstig van Rocksteady Studios, bekend van de populaire Batman: Arkham-serie. Deze games staan bekend om hun strakke gameplay en meeslepende verhalen, maar het lijkt erop dat Suicide Squad niet aan dezelfde standaard kon voldoen, wat leidde tot teleurstelling bij de fans en slechte recensies.Samira Khan avatar
Geschreven door:

Samira Khan

Samira Khan is een verhalenenthousiast met een scherp oog voor storytelling in spellen. Haar literaire benadering van gamekritiek onderzoekt thema's, karakterontwikkeling en plotstructuur, waardoor ze een aanhang krijgt onder gamers die de kunst van het vertellen waarderen.

Lees meer artikelen van: Samira Khan

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen