Quantcast
The First Descendant voegt baanbrekende hotfixfunctie toe
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

The First Descendant voegt baanbrekende hotfixfunctie toe

Jul 09, 2024 10:25 AM

Nexon heeft aangekondigd dat The First Descendant binnenkort een veelgevraagde functie zal toevoegen via een hotfix. Deze nieuwe functie biedt matchmaking voor de openbare Infiltration Operations op de moeilijke modus. The First Descendant, een gratis co-op looter shooter, heeft momenteel alleen een hard mode zonder matchmaking voor deze specifieke missies. Dit heeft ertoe geleid dat spelers deze dungeons solo moeten proberen, wat vaak moeilijk of tijdrovend is. Fans hebben positief gereageerd op deze aankondiging en denken dat dit de levensduur van het spel aanzienlijk zal verlengen. Hoewel Nexon deze functie toevoegt, blijft het stil over de kritiek op de agressieve monetisatie en gelijkenissen met Bungie’s Destiny. Desondanks blijft The First Descendant populair met een piek van 264,860 gelijktijdige spelers op Steam.

Wat betekent de nieuwe matchmaking functie voor de moeilijkheidsgraad?n

De nieuwe matchmaking functie maakt het mogelijk om met andere spelers samen te werken in de harde modus van de Infiltration Operations, waardoor de missies minder moeilijk en tijdrovend worden voor individuele spelers.

The First Descendant heeft zich gevestigd als een sterke speler in het looter shooter genre en wordt vergeleken met titels zoals Destiny. Bungie's Destiny is een invloedrijke game die bekend staat om zijn robuuste multiplayer componenten en diepe loot systemen, wat mogelijk inspiratie heeft geboden voor The First Descendant.Alex Riverton avatar
Geschreven door:

Alex Riverton

Alex Riverton is een doorgewinterde journalist met meer dan tien jaar ervaring in de gamingindustrie. Bekend om zijn diepgaande analyses en hands-on previews, heeft Alex een reputatie opgebouwd voor diepgaand commentaar op spelmechanismen en storytelling in videogames.

Lees meer artikelen van: Alex Riverton

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen