Quantcast
Trailer en poster van Futurama seizoen 12 eindelijk onthuld
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Trailer en poster van Futurama seizoen 12 eindelijk onthuld

Jul 08, 2024 2:00 PM

Goeie nieuws, iedereen! IGN heeft exclusief de nieuwe trailer en poster voor het aanstaande 12e seizoen van de geanimeerde sci-fi komedieserie Futurama onthuld. Het seizoen, bestaande uit 10 wekelijkse afleveringen, zal vanaf 29 juli op Hulu te zien zijn. Volgens de officiële synopsis zal de crew van Planet Express zich wagen aan avonturen die variëren van dodelijke verjaardagsfeestjes en geheimen van Bender's robotdorp tot schattige zitzakken en het onthullen van het vijf miljoen jaar oude verhaal achter koffie. Belangrijk is ook het volgende hoofdstuk in de tijd-verdraaide romance tussen Fry en Leela.

Wanneer wordt het 12e seizoen van Futurama uitgebracht?n

Het 12e seizoen van Futurama debuteert op 29 juli op Hulu.

Futurama, gecreëerd door Matt Groening en David X. Cohen, is een geliefde animatieserie die al sinds debut in 1999 een cultstatus heeft verworven. Bekende stemmen zoals John DiMaggio (Bender), Billy West (Fry) en Katey Sagal (Leela) keren terug voor het nieuwe seizoen. Voor fans zijn er talloze memorabele afleveringen door de jaren heen, wat bewijst dat de serie een belangrijke plaats heeft binnen de wereld van volwassen animatie.Jordan Keats avatar
Geschreven door:

Jordan Keats

Jordan Keats is een voormalige professionele gamer die nu journalist is, wiens competitieve achtergrond hen een uniek perspectief geeft op esports en multiplayer games. Jordans expertise in strategie en spelmechanismen is ongeëvenaard, en biedt lezers diepgaande inzichten.

Lees meer artikelen van: Jordan Keats

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen