Quantcast
Transformers Raast Naar Raceavontuur Met Rogue-Lite Twist
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Transformers Raast Naar Raceavontuur Met Rogue-Lite Twist

Jul 02, 2024 1:54 PM

De Transformers-franchise breidt uit met een nieuwe game, Transformers: Galactic Trials, die in oktober uitkomt op PC en consoles. Dit is de eerste console-racegame in het Transformers-universum. Transformers: Galactic Trials wordt uitgegeven door Outright Games en ontwikkeld door 3DClouds. De game combineert traditioneel arcade racen met dynamische vechtacties in bot-vorm. Spelers kunnen iconische personages zoals Bumblebee en Optimus Prime sturen, relics verzamelen en tegenstanders verslaan. In de single-player modus, Galactic Trials, kun je door niveaus heen spelen en relics verzamelen, terwijl de twee-speler Arcade modus voor lokale multiplayer zorgt. Transformers: Galactic Trials verschijnt op 11 oktober 2024, net voor het 40-jarig jubileum van de franchise.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van Transformers: Galactic Trials?

Transformers: Galactic Trials heeft een unieke hybride gameplay die arcade racen en dynamische vechtacties combineert. Spelers kunnen als iconische Autobots en Decepticons spelen, relics verzamelen en vijanden verslaan. De game bevat een single-player modus, Galactic Trials, en een lokale multiplayer Arcade modus voor twee spelers.

Extra achtergrondinformatie: Naast de nieuwe game, viert de Transformers-franchise dit jaar haar 40-jarig jubileum. Fans kunnen zich ook verheugen op een nieuwe CG-animatiefilm, Transformers One, die in september uitkomt, en er is een live-action Transformers/G.I. Joe crossover film in ontwikkeling.Jordan Keats avatar
Geschreven door:

Jordan Keats

Jordan Keats is een voormalige professionele gamer die nu journalist is, wiens competitieve achtergrond hen een uniek perspectief geeft op esports en multiplayer games. Jordans expertise in strategie en spelmechanismen is ongeëvenaard, en biedt lezers diepgaande inzichten.

Lees meer artikelen van: Jordan Keats

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen