Quantcast
Twitch-streamer MissMikkaa verslaat Elden Ring DLC met dansmat
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Twitch-streamer MissMikkaa verslaat Elden Ring DLC met dansmat

Jul 09, 2024 4:34 PM

Twitch streamer MissMikkaa heeft geschiedenis geschreven door de Elden Ring DLC, Shadow of the Erdtree, te verslaan met een dansmat als controller. Na 52 pogingen slaagde zij erin om de laatste brute baas te overwinnen, wat de moeilijkheidsgraad van deze DLC benadrukt. Shadow of the Erdtree staat al bekend om zijn uitdagende gameplay, maar streamers zoals MissMikkaa bewijzen dat zelfs de meest onconventionele methoden succesvol kunnen zijn. Ze is niet de enige die met unieke controlleropstellingen speelt; andere streamers gebruiken onder andere een elektrische saxofoon en hersengolven om hun personages te besturen.

Hoe moeilijk is de Elden Ring: Shadow of the Erdtree DLC?

De Elden Ring: Shadow of the Erdtree DLC is extreem uitdagend, zelfs voor ervaren spelers. De hoge moeilijkheidsgraad en de complexe eindbazen vereisen precisie en geduld, wat het een van de meest kritische DLC-pakketten van FromSoftware maakt.

Shadow of the Erdtree is de eerste grote DLC voor Elden Ring, een actie-RPG ontwikkeld door FromSoftware. Elden Ring, mede-gecreëerd door schrijver George R.R. Martin, werd bij de release geprezen om zijn diepe lore en uitdagende gameplay. Deze DLC voegt nieuwe gebieden, vijanden en verhalen toe, wat de speelervaring verder uitbreidt.Samira Khan avatar
Geschreven door:

Samira Khan

Samira Khan is een verhalenenthousiast met een scherp oog voor storytelling in spellen. Haar literaire benadering van gamekritiek onderzoekt thema's, karakterontwikkeling en plotstructuur, waardoor ze een aanhang krijgt onder gamers die de kunst van het vertellen waarderen.

Lees meer artikelen van: Samira Khan

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen