Quantcast
Umbrella Academy trailer wijst op nieuwe krachten, groot mysterie
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Umbrella Academy trailer wijst op nieuwe krachten, groot mysterie

Jul 09, 2024 2:00 PM

Netflix heeft de officiële trailer voor het vierde en laatste seizoen van The Umbrella Academy onthuld, waarin we zien hoe de Hargreeves zich in hun nieuwe tijdlijn bevinden. Seizoen 3 eindigde met een confrontatie in Hotel Oblivion die leidde tot een complete reset van de tijdlijn, waardoor de Hargreeves nu zonder hun krachten zitten. Dit maakt hun missie om de nieuwe wereld te redden behoorlijk uitdagend. De trailer laat onder andere zien dat Viktor (Elliot Page) Ben (Justin H. Min) waarschuwt dat de wereld binnen 24 uur kan eindigen.

We zien ook spannende nieuwe krachten die de leden van de Academy hebben verworven. Zo schiet Viktor vuur uit zijn handen en lijkt Allison (Emmy Raver-Lampman) Luther (Tom Hopper) met haar gedachten achteruit te werpen. Bovendien wordt Ben aangeduid als de sleutel tot het begrijpen van alle tijdlijnen, wat van groot belang is voor de toekomst van de groep. De serie belooft ook antwoorden te geven op hoe Ben oorspronkelijk is gestorven, iets wat fans al lang bezighoudt.

Hoe hebben de Hargreeves hun oude krachten verloren?

De Hargreeves verloren hun krachten na de confrontatie in Hotel Oblivion aan het einde van seizoen 3, wat leidde tot een volledige reset van de tijdlijn.

The Umbrella Academy is een populaire serie gebaseerd op de gelijknamige stripboekenreeks van Gerard Way en Gabriel Bá. De serie, die werd aangeprezen om zijn sterke verhaallijnen en uitstekende cast, volgt de disfunctionele familie Hargreeves die superkrachten heeft en de taak om de wereld te redden.Casey Loh avatar
Geschreven door:

Casey Loh

Casey Loh is een technisch onderlegde schrijver die gespecialiseerd is in de kruising van gaming en technologie. Met een achtergrond in informatica brengt Casey een technische blik op haar recensies, waarbij ze de ins en outs van game engines, grafische technieken en AI-innovatie uiteenzet.

Lees meer artikelen van: Casey Loh

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen