Quantcast
Vergeet Barbenheimer: Wicked en Gladiator 2 Zullen Domineren in 2024
Artikel overzichtNintendo Switch games overzichtPlayStation 5 games overzichtReview overzicht

Vergeet Barbenheimer: Wicked en Gladiator 2 Zullen Domineren in 2024

Jul 02, 2024 4:17 PM

Wicked en Gladiator 2 hebben gezamenlijk de releasedatum van 22 november, waardoor deze twee titels nu samen als "Wickiator" worden genoemd. Net zoals "Barbenheimer" vorig jaar de bioscopen veroverde door de gelijktijdige lancering van Barbie en Oppenheimer, zien fans nu een kans om opnieuw een double feature te beleven. Wicked, een fantasiefilm over de heksen van Oz, heeft hoofdrollen voor Cynthia Erivo en Ariana Grande. Gladiator 2 keert terug naar Rome met Paul Mescal en Pedro Pascal in de hoofdrollen. Beide films komen uit in dezelfde maand als andere grote releases zoals Paddington in Peru en Moana 2, wat november 2024 een drukke bioscoopmaand maakt.

Welke hoofdrolspelers zijn te zien in Gladiator 2?n

Gladiator 2 heeft Paul Mescal als Lucius en Pedro Pascal als Marcus Acacius in de hoofdrollen.

Wicked is gebaseerd op het populaire Broadway-musical en vertelt het verhaal van de heksen van Oz voor de komst van Dorothy. De film richt zich op Elphaba, gespeeld door Cynthia Erivo, en Glinda, gespeeld door Ariana Grande. Gladiator 2 daarentegen, speelt zich enkele decennia na het origineel af en volgt het volwassen leven van Lucius, de zoon van Connie Nielsen's personage uit de eerste film, die nu klaar is om te vechten als gladiator.Jordan Keats avatar
Geschreven door:

Jordan Keats

Jordan Keats is een voormalige professionele gamer die nu journalist is, wiens competitieve achtergrond hen een uniek perspectief geeft op esports en multiplayer games. Jordans expertise in strategie en spelmechanismen is ongeëvenaard, en biedt lezers diepgaande inzichten.

Lees meer artikelen van: Jordan Keats

Volg ons


Login or register to join the conversation
Bekijk meer artikelen